Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελευσίνα: Κινηματογραφική καταδίωξη – Συμμορία εμβόλισε μοτοσικλέτα της ΔΙ.ΑΣ.

Μεσσηνία

Μια κινηματογραφική καταδίωξη έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μαγούλα Ελευσίνας όταν ένα όχημα δεν σταμάτησε σε έλεγχο της αστυνομίας, αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε μοτοσικλέτα της ΔΙ.ΑΣ. 

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η καταδίωξη ξεκίνησε στις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας στη Μαγούλα Ελευσίνας. Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε οδηγό ενός ασημί Skoda Octavia να σταματήσει, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ., και ανέπτυξε ταχύτητα. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και στην περιοχή Σκληρή, ο οδηγός ακινητοποίησε προσωρινά το όχημα. Όταν οι αστυνομικοί κατέβηκαν να τους ελέγξουν, ο οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, παρέσυρε μια μοτοσικλέτα, και τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι έναν αστυνομικό.

Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα, κοντά σε καταυλισμό Ρομά όπου οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη τους.

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στο πορτμπαγκάζ εντοπίστε μια μαξιλαροθήκη γεμάτη με κλοπιμαία: ρολόγια και κοσμήματα.

Μάλιστα, ενημερώθηκε και η Ασφάλεια Χαλανδρίου, καθώς νωρίτερα είχαν σημειωθεί δύο διαρρήξεις σε οικίες στην περιοχή, όμως οι ιδιοκτήτες των σπιτιών δεν αναγνώρισαν ως δικά τους τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις