Ελλάδα

Ελευσίνα: Στο λιμάνι 693 μετανάστες από την Σάμο

Στo λιμάνι της Ελευσίνας έφτασε στις 9:00 το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν Paros jet, μεταφέροντας 693 μετανάστες και πρόσφυγες αιτούντες άσυλο από τη Σάμο.

Οι μετανάστες αναμένεται να οδηγηθούν με λεωφορεία σε δομές φιλοξενίας. Νωρίτερα  στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε  το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Διαγόρας” μεταφέροντας 156 αιτούντες άσυλο από τη Μυτιλήνη. Θα επιβιβαστούν σε πούλμαν με προορισμό δομές φιλοξενίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης - Διαμαρτύρεται για το πρόβλημα της λειψυδρίας
Στην επιστολή του προς τους δημότες ο Βασίλης Χειμαριώτης κάνει λόγο για «για καθυστερήσεις και εμπόδια από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και για συνεργασίες χωρίς ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο»
Το Σιδάρι στην Κέρκυρα