Ελλάδα

“Ελευθέριος Βενιζέλος” – κορονοϊός: Μόνο 4 κρούσματα σε ελέγχους 7.804 επιβατών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ελλάδα ανοίγει τις πύλες της στους ξένους τουρίστες με ασφάλεια και στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” εντείνονται οι έλεγχοι για Covid – 19.

Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη εβδομάδα (08.06.2020 – 14.06.2020), πραγματοποιήθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” έλεγχοι για τον κορονοϊό, σε 7.804 επιβάτες που έφθασαν στην Ελλάδα με 104 πτήσεις από 19 χώρες προέλευσης.

Από αυτούς μόνο 4 επιβάτες βρέθηκαν θετικοί, για τους οποίους ακολουθήθηκαν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι έλεγχοι από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς θα συνεχιστούν, ώστε να γίνει πράξη το σχέδιο για ασφαλές άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού.

Κορυφαία προτεραιότητα παραμένει η προστασία της δημόσιας υγείας και η ασφάλεια για κατοίκους και επισκέπτες.

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με τους ελέγχους ανά μέρα:

aerodromia koronoios lista Perdikaris

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η διαδρομή που ακολούθησε ο 43χρονος, ξεκινά από το μοιραίο σπίτι όπου σκότωσε την 45χρονη στο Βαρύπετρο, μέχρι και την περιοχή του Βατόλλακου, όπου έθαψε την Σταυρούλα Λεβεντάκη σε χωράφι
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία