Ελλάδα

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Χειροπέδες σε 43χρονο που έκλεβε βαλίτσες επιβατών

Ο 43χρονος έκλεβε αποσκευές επιβατών, εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό στον χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ένας 43χρονος αλλοδαπός. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα επ’ αυτοφώρω να κλέβει αποσκευές επιβατών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (07.04.2025) η ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της Κυριακής (06.04.2025) αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας της διεύθυνσης αστυνόμευσης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο πλαίσιο ερευνών για άτομο που κλέβει αποσκευές επιβατών, εντόπισαν τον 43χρονο και τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Λίγο μετά, ο 43χρονος κινήθηκε προς τον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, όπου έκλεψε βαλίτσα επιβάτη και ακινητοποιήθηκε άμεσα.

Από την προανακριτική έρευνα της αστυνομίας, προέκυψε ότι ο 43χρονος, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2024, έκλεψε άλλες τέσσερις αποσκευές επιβατών, εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό στον χώρο των αφίξεων.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., ο 43χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του συνεχίζεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μυστήριο» με την παράνομη χορήγηση μέθης στον Γιώργο Μαζωνάκη πριν την πλασμαφαίρεση - Το μήνυμα που «έκαψε» την γιατρό
«Άστα, η γιατρός του έδωσε μέθη» έγραψε σε μήνυμα εργαζόμενη της κλινικής, την ώρα που οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
Η 56χρονη κατηγορούμενη γιατρός του Γιώργου Μαζωνάκη
Λάρισα: Ατροφική μυοκαρδιοπάθεια έδειξε η ιατροδικαστική για τον 15χρονο που πέθανε – Οι καταγγελίες των γονέων και η απάντηση του ΕΚΑΒ
«Τα ασθενοφόρα που ήταν πιο κοντινά στο σημείο και από τον τομέα Τεμπών - Γόννων και από τον τομέα Αγιάς, βρίσκονταν και τα δύο εκείνη την ώρα να διακομίζουν περιστατικά»
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ