Ελλάδα

ΕΛΓΑ: Στις 25 μέρες λόγω κορονοϊού η προθεσμία για προσωρινή δήλωση ζημίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΛΓΑ: Επιμηκύνεται η προθεσμία για προσωρινή δήλωση ζημίας από 15 σε 25 μέρες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η οποία κάνει τις μετακινήσεις των παραγωγών δυσκολότερες.

Την επιμήκυνση της προθεσμίας για προσωρινή δήλωση ζημίας από 15 σε 25 μέρες ανακοίνωσε ο ΕΛΓΑ, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η οποία κάνει τις μετακινήσεις των παραγωγών δυσκολότερες.

Σημειώνει ότι ανωτέρω προθεσμία ισχύει για όλες τις ενεργές αναγγελίες ζημιάς, καθώς και όσες εγκριθούν στο εξής για όσο διάστημα ισχύουν οι περιορισμοί. Παράλληλα, όπως υπενθυμίζει ο Οργανισμός από την Παρασκευή έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του η Προσωρινή Δήλωση Ζημιάς που μπορούν οι παραγωγοί να εκτυπώνουν και να συμπληρώνουν τα απαραίτητα περιγραφόμενα πεδία.

Παράλληλα, τις δηλώσεις αυτές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παραλάβουν από ειδικά διαμορφωμένους κοινόχρηστους χώρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων και αφού συμπληρωθούν θα πρέπει να εναποθέτουν σε προβλεπόμενα διαμορφωμένα σημεία προκειμένου να πρωτοκολληθούν. Δύνανται επίσης εναλλακτικά αφού τις εκτυπώσουν και τις υπογράψουν, να τις σαρώσουν (σε σκάνερ) και να τις αποστείλουν με e-mail στα αρμόδια Υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ.

Για τις προσωρινές αυτές δηλώσεις δεν θα καταβάλλονται τέλη εκτίμησης, τα οποία θα καταβληθούν όταν υποβληθούν οι οριστικές δηλώσεις ζημιάς φυτικού. Όλες οι πρόσφατες αναγγελίες ζημιάς είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη - Κατασχέθηκαν πάνω από 3,5 κιλά κάνναβης και κοκαΐνης, 8 συλλήψεις
Εντόπισαν 16χρονο να βγαίνει από το σπίτι 28χρονου στην περιοχή της Πυλαίας και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες
ναρκωτικα
Νεκρός ο 54χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο - Ήθελε να αυτοκτονήσει, τον είχαν αφήσει να φύγει από το νοσοκομείο
Είχε εξεταστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αλλά είχε διαπιστωθεί ότι δεν χρίζει ακούσιας νοσηλείας και έφυγε αφού του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή
ενετικα τειχη
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Νίκαια και Κερατσίνι λόγω εκδηλώσεων για τον Παύλο Φύσσα – Κλειστοί οι σταθμοί μετρό Κορυδαλλός και Μανιάτικα από τις 15:30
Στη Θεσσαλονίκη από τις 16:00, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας», «Σιντριβάνι» και «Πανεπιστήμιο»
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 7