Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ελληνίδα παρουσιάστρια δημιούργησε το πρώτο διαδικτυακό ριάλιτι – Οι παίκτες και τα γυρίσματα στη Μύκονο (video)

Ελληνίδα παρουσιάστρια δημιούργησε το πρώτο διαδικτυακό ριάλιτι – Οι παίκτες και τα γυρίσματα στη Μύκονο (video)
Πηγή εικόνας youtube

Το “Mykonos secret”, όπως ονομάζεται, έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Jovanna’s Wish Channel, με την εμπνεύστρια της πρωτοποριακής ιδέας, Τζοβάνα Φραγκούλη, να δηλώνει ενθουσιασμένη για το αποτέλεσμα.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου ριάλιτι, θέλει τους παίκτες να μένουν σε μια χλιδάτη βίλα, στην περιοχή Ελαιομάνδρα της Μυκόνου, και πέρα από τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την συμβίωση τους, συμμετέχουν και σε μια σειρά από άκρως διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια, στα οποία -εκτός από τους ίδιους- πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι τουρίστες Έλληνες και ξένοι, αλλά και κάτοικοι του νησιού.

Στο πρώτο διαδικτυακό ριάλιτι σόου, εκτός από τους Έλληνες παίκτες από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, λαμβάνουν μέρος και συμμετέχοντες από την Αργεντινή, την Ιταλία και την Αυστραλία, οι οποίοι εγκατέλειψαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους στις πατρίδες τους, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά του παγκοσμίου φήμης νησιού.

Στα δυο πρώτα επεισόδια που έχουν ανέβει ήδη στο Jovanna’s Wish Channel, η αγαπημένη παρουσιάστρια Τζοβάνα Φραγκούλη συστήνει στο κοινό της τους παίκτες, ενώ πραγματοποιεί και μια άκρως ενδιαφέρουσα ξενάγηση στους εκπληκτικούς χώρους της βίλας με την μοντέρνα πισίνα και την θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι 100% άρτιο, κάτι που επεδίωκε πάντα και στα προγράμματα που παρουσίαζε στην ελληνική τηλεόραση, η αγαπημένη παρουσιάστρια ήρθε σε επικοινωνία και με σειρά από σημαντικούς σπόνσορες, που πίστεψαν και “αγκάλιασαν” την ιδέα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις