Ελλάδα

Ελληνικά F-16 “εγκλώβισαν” τουρκικό στο Αιγαίο και η Άγκυρα…διαμαρτύρεται!

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανήρτησε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, σύμφωνα με την οποία δύο ελληνικά F-16 εγκλώβισαν τουρκικό αεροσκάφος του ιδίου τύπου επί δύο λεπτά και πενήντα δευτερόλεπτα.

Αν τα συγκρίνουμε με τα 17 δευτερόλεπτα της πτήσης του ρωσικού SU-27 ,που καταρρίφθηκε από τουρκικά F-16, με τον ισχυρισμό ότι είχε παραβιάσει τον τουρκικό ενάεριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο της γειτονικής χώρας θα έπρεπε να έχει αναρτήσει ευχαριστήρια ανακοίνωση που απλά το εγκλωβίσαμε!

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι το αεροσκάφος τους έκανε…εκπαιδευτική πτήση. Έτσι έχουν βαφτίσει τις παραβιάσεις τις οποίες κάνουν ακόμη και στις μεγάλες θρησκευτικές εορτές ,παρά τα συμφωνηθέντα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση ΟΠΕΚΑ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο «στόχαστρο» για μαϊμού επιδόματα
Η ελεγχόμενη περίοδος είναι από τις 10/01/2020 έως τις 31/12 2022 και τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά από τον ΟΠΕΚΑ για προνοιακά επιδόματα, δηλαδή τα ποσά που εισπράχθηκαν από μη δικαιούχους φτάνουν το 1.860.000 ευρώ
Χρήματα 9