Ελλάδα

Ελληνικό: Δυο άνδρες έκλεψαν 100 κιλά χαλκό από οικοδομή

Δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 33 ετών, συνελήφθησαν, τα ξημερώματα στο Ελληνικό από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, κατηγορούμενοι για κλοπή 100 κιλών χαλκού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι δύο κατηγορούμενοι νωρίτερα μπήκαν σε ανεγειρόμενη οικοδομή στο Ελληνικό και αφαίρεσαν καλώδια χαλκού.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που περιπολούσαν στην περιοχή, τους εντόπισαν με τον κλεμμένο χαλκό, ενώ αμέσως μετά τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ελληνικού – Αργυρούπολης, όπου και συνελήφθησαν.

Τα δύο άτομα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» στην ονοματοδοσία πάρκου σε «Γιάννης Μπουτάρης» από την Παμποντιακή Ομοσπονδία – «Οι δηλώσεις του προσέβαλλαν βαθιά την ιστορική μας μνήμη»
Οι θέσεις του πρώην δημάρχου «θίγουν ευθέως τη μνήμη ενός λαού που υπέστη διωγμούς, σφαγές και ξεριζωμό» αναφέρουν μεταξύ άλλων
Γιάννης Μπουτάρης