Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελληνικό: “Καμπανάκι” από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προσπάθεια να… βαλτώσουν οι κυβερνητικές διαδικασίες για την επένδυση του Ελληνικού από την Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ που επιζητεί την σύγκλιση σε κοινή συνεδρίαση των τριών συναρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών Οικονομικών, Παραγωγής – Εμπορίου και Μορφωτικών Υποθέσεων.

Ο βουλευτής της ΔΗΜ. ΣΥΜΠ., Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, απέστειλε σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής και στους προέδρους των τριών κοινοβουλευτικών Επιτροπών της Βουλής με το σχετικό αίτημα που υποστηρίζουν και οι Κ.Ο. της ΝΔ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων.

Η διακοινοβουλευτική αυτή πρωτοβουλία της ΔΗΜ.ΣΥΜΠ που συνυπογράφεται από τον αναγκαίο των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τον ΚτΒ, καθιστά υποχρεωτική την σύγκλιση της κοινής συνεδρίασης.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στην επιστολή του ζητάει η συνεδρίαση αυτή να προσδιοριστεί πριν η Βουλή «κλείσει» τις εργασίες της για τις εορτές των Χριστουγέννων σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει καμία πρόοδος για την υλοποίηση της επένδυσης, παρά μόνο καθημερινά νέα εμπόδια. Μια επένδυση 8 δις.€ και 75.000 νέων θέσεων εργασίας δεν μπορεί να περιμένει τις ιδεοληψίες και την αναβλητικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε