Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ελληνικό: Λαμπρή εκδήλωση για το τελικό σχέδιο της εμβληματικότερης επένδυσης στην Ευρώπη [pics]

Ελληνικό: Λαμπρή εκδήλωση για το τελικό σχέδιο της εμβληματικότερης επένδυσης στην Ευρώπη [pics]

Το τελικό σχέδιο του Μητροπολιτικού Πόλου – Πάρκου Ελληνικού, της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα και πιο εμβληματικής επένδυσης στην Ευρώπη παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης. Η εκδήλωση έφερε τον τίτλο «Ελληνικό: Η πρωτεύουσα των επενδύσεων».

Την εκδήλωση για το Ελληνικό οργάνωσε πρωτοπόρος Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης. Το παρών έδωσαν εκατοντάδες υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές, πρέσβεις, επιχειρηματίες, δήμαρχοι κ.α με τη συμμετοχή και των εκπροσώπων των μεγάλων επενδυτικών οίκων, της Mohegan και της Hard Rock, που διεκδικούν την ανάληψη του συγκροτήματος του Καζίνο. Η ευθύνη για την εκδήλωση ήταν του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, και του διευθύνοντος συμβούλου του επενδυτικού Ομίλου “Lamda Development”, Οδυσσέα Αθανασίου.

Εκεί ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. οι βουλευτές Κωστας Κυρανάκης, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Αννα Καραμανλή, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης. Ακόμα παρόντες ήταν ο Γιάννης Καλλιάνος και ο Παύλος Γερουλάνος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις