Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Ελπίς”: Μυστήριο με τις αιτίες του τραγικού ατυχήματος του 26χρονου – Φωτό από την σπασμένη κουπαστή!

“Ελπίς”: Μυστήριο με τις αιτίες του τραγικού ατυχήματος του 26χρονου –  Φωτό από την σπασμένη κουπαστή!

– Τραυματισμός σοκ μέσα στο νοσοκομείο “Ελπίς”
– 26χρονος γιατρός έπεσε στο κενό
– Στην αρχή έγινε γνωστό ότι τραυματίστηκε όταν έπεσε η κουπαστή και εκείνος κατέβαινε την σκάλα
– Η διοίκηση του νοσοκομείου το διαψεύδει
– Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του ατυχήματος

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη χθες (13.03.2017) στο νοσοκομείο Ελπίς στην Αθήνα. Ένας 26χρονος γιατρός βρέθηκε ξαφνικά στο κενό. Σύμφωνα με πατέρα του νεαρού, το παιδί του βρέθηκε στο κενό όταν ενώ κατέβαινε την σκάλα έσπασε η κουπαστή. Ωστόσο η διοίκηση το αρνείται.

Ο νεαρός γιατρός νοσηλεύεται στην ΜΕΘ στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του ειδικευόμενου γιατρού είναι κρίσιμη.

Ο νεαρός, όπως μετέδωσε η εκπομπή Tatiana Live της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε, έπεσε από ύψος περίπου δυο ορόφων. Ο 26χρονος ήταν μόνος του όταν συνέβη το ατύχημα και για αυτό δεν υπάρχουν μαρτυρίες για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για υποχώρηση της κουπαστή ενώ ο γιατρός κατέβαινε την εσωτερική σκάλα. Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρώτη ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ. Ωστόσο, η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά εξέδωσε και δεύτερη πιο “μαζεμένη” ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.

Στο μεταξύ η διοίκηση του νοσοκομείου τονίζει πως δεν ισχύει το ότι η κουπαστή υποχώρησε. Οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου γιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος, οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές», αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου “Ελπίς”.

Σημειώνει ότι «θα διασφαλίσει την διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό».

Όμως φωτογραφία ντοκουμέντο από την εσωτερική σκάλα του νοσοκομείου που παρουσίασε το Star δείχνει ότι η κουπαστή είναι σπασμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του νοσοκομείου υποστηρίζει ότι η κουπαστή δεν προκάλεσε τον τραυματισμό του γιατρού αλλά έσπασε λόγω του τραγικού περιστατικού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε