Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Εμφανίστηκε ο Ηλίας Ψινάκης – “Η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα” – video

Εμφανίστηκε ο Ηλίας Ψινάκης – “Η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα” – video

Ο Ηλίας Ψινάκης εμμένει στην απόφασή του να μην παραιτηθεί από τη θέση του δημάρχου Μαραθώνα. Έλυσε τη σιωπή του μπροστά στην κάμερα, μετά τα όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο…

Παρά τις οργισμένες αντιδράσεις πολιτών του Μαραθώνα αλλά και το αίτημα της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβουλων να παραιτηθεί, ο Ηλίας Ψινάκης δεν αλλάζει την απόφασή του. Εμφανίζεται αποφασισμένος να παραμείνει στη θέση του και να συνεχίσει. Ο Ηλίας Ψινάκης μάλιστα τονίζει πως η αλήθεια στα όσα έγιναν θα φανεί πολύ σύντομα.

«Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος και οι συνέπειες της καταστροφής που έχει υποστεί ο τόπος ανυπολόγιστες» είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα στο STAR.

Στις επίμονες ερωτήσεις να εξηγήσει τη θέση του από εδώ και πέρα, ο Ηλίας Ψινάκης αρχικά είπε ότι «δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω από την ανακοίνωση που εξέδωσα και στη συνέχεια αρκέστηκε στο σχόλιο «η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα».

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής

«Πολιτική χολέρα» τον αποκάλεσε δημοτικός σύμβουλος και εν γένει οι δημοτικοί σύμβουλοι στηλίτευσαν τη στάση του Ηλία Ψινάκη, ενώ καταγγέλθηκε και η ακύρωση της παράστασης της Αντιγόνης. Και όλα αυτά, ενώ ο δήμαρχος… απουσιάζει.

Κάποια στιγμή οργισμένοι πολίτες μπήκαν στην αίθουσα και άρχισαν να φωνάζουν κατά του Ηλία Ψινάκη, ζητώντας την αποπομπή του.

Ομόφωνα, το Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησε με ψήφισμα την παραίτηση Ηλία Ψινάκη, με το εξής σύνθημα: «Ψινάκη παραιτήσου το θέλουν οι νεκροί σου«.

Δείτε τις εικόνες του newsit.gr μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις