Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Εμινέ Ερντογάν: Ανατροπή! Ακυρώθηκε η επίσκεψη της στο Μουσείο της Ακρόπολης

Εμινέ Ερντογάν Μπέτυ Μπαζιάνα

Ανατρέπεται το πρόγραμμα της Εμινέ Ερντογάν κατά την επίσκεψη της στην Αθήνα. Η κοινή επίσκεψη της Μπέτυς Μπαζιάνα με την κΕμινέ Ερντογάν στο Μουσείο της Ακρόπολης αναβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω αδιαθεσίας της συζύγου του Τούρκου Προέδρου.

Η αδιαθεσία της Εμινέ Ερντογάν την υποχρέωσε να ακυρώσει όλο το πρόγραμμά της.  Παρόλ’ αυτά, η «πρώτη κυρία» της Τουρκίας ζήτησε από την Μπέτυ Μπαζιάνα να συναντηθούν και να πιουν τσάι στο ξενοδοχείο, στο οποίο έχει καταλύσει η τουρκική αντιπροσωπεία.

Live: Ο Ερντογάν στην Αθήνα – Λεπτό προς λεπτό η επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας

Η Μπέτυ Μπαζιάνα έκανε αποδεκτή την πρόσκληση της Εμινέ Ερντογάν και λίγο πριν από τις 16:30 έφτασε στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” για να συναντηθεί με την Πρώτη Κυρία της Τουρκίας.

Εμινέ Ερντογάν Μπέτυ Μπαζιάνα
Το ξενοδοχείο όπου διαμένει η Εμινέ Ερντογάν

Γνωρίζονται από την Κίνα

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δύο κυρίες. Είχαν ξανασυναντηθεί τον περασμένο Μάιο στην Κίνα, στην «Απαγορευμένη Πόλη», και η μεταξύ τους επικοινωνία είναι πολύ θερμή.

Σε αυτό το κλίμα αναμένεται να γίνει και η συνάντησή τους, αργότερα, σήμερα (07.12.2017).

Η επίσκεψη και η απαίτηση που δεν έγιναν ποτέ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη στο Μουσείο ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 ενώ λίγη ώρα αργότερα, οι πόρτες του Μουσείου έκλεισαν για το κοινό ενώ δυνάμεις των ΤΕΕΜ έλεγξαν τον χώρο.  Οι δυο πρώτες κυρίες ήταν προγραμματισμένο να γευματίσουν στο μουσείο της Ακρόπολης, ωστόσο και αυτό ακυρώθηκε.

Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η απαίτηση της Εμινέ για το συγκεκριμένο γεύμα. Η πρώτη Κυρία της Τουρκίας είχε ζητήσει να την σερβίρουν μόνο γυναίκες. Βέβαια, το χατήρι της δεν έγινε… μιας και η ξαφνική αδιαθεσία της τα ακύρωσε όλα.

Δείτε στο βίντεο την άφιξη της Μπέτυς Μπαζιάνα στο ξενοδοχείο

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις