Ελλάδα

ΕΜΠ: Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας για ένα ακόμη διήμερο

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Με ανακοίνωσή του το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο αναφέρει ότι παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας του ΕΜΠ για 26 και 27 Ιανουαρίου 2022, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί.

Σε ό,τι αφορά στη διοικητική λειτουργία, πέραν της γενικής αργίας που ανακοινώθηκε για αύριο Τετάρτη (26/1), την Πέμπτη (27/1) οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσιακές ανάγκες θα καλυφθούν – κατά το δυνατόν κι αν δεν προκύψει διαφορετική κεντρική απόφαση – με τηλεργασία, σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Ηράκλειο: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο οδηγό που θεωρούσε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του
Ο δράστης πυροβόλησε τον 20χρονο τέσσερις φορές, ενώ τον τράκαρε επίτηδες για να σταματήσει το όχημά του - Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ενώ μαζί του είχε και το όπλο της δολοφονίας
Τροχαίο και πυροβολισμοί στο Ηράκλειο
88