Ελλάδα

Εμπρησμός σε μάντρα αυτοκινήτων στο Παλαιό Φάληρο – Καταστράφηκαν 5 ΙΧ

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (01.06.2022) πολλά αυτοκίνητα σε μάντρα επί της λεωφόρου Αμφιθέας, στο Παλαιό Φάληρο.

Η μάντρα αυτοκινήτων έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς, οι οποίοι εξερράγησαν και περίπου στη 01:30 ξέσπασε φωτιά στο χώρο. Για να σβήσουν τη φωτιά στο Παλαιό Φάληρο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ καταστράφηκαν ολοσχερώς πέντε αυτοκίνητα.

Υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κατέγραψε δυο άτομα, που μπήκαν στο χώρο της μάντρας, τοποθέτησαν δυο εκρηκτικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα κι έφυγαν αμέσως.

 

Λίγο αργότερα έγινε η έκρηξη που προκάλεσε φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς πέντε αυτοκίνητα. Υλικές ζημιές έχει και η τζαμαρία στην είσοδο του καταστήματος.

 

Η αστυνομία εξήγησε στους ιδιοκτήτες της αντιπροσωπείας πως πρόκειται ξεκάθαρα για εμπρηστική ενέργεια, ενώ εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος ώστε να βρουν στοιχεία για τους δύο δράστες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο 54χρονος για τις δολοφονίες της μητέρας και της αδελφής του στου Ζωγράφου - «Πέθαναν από φυσικά αίτια», ισχυρίστηκε
Αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως έφυγαν από τη ζωή πριν από 3 μήνες και απλά τοποθέτησε τις σορούς στο συγκεκριμένο δωμάτιο για να κρύψει τον θάνατό τους
Διαμέρισμα
Fuel Pass και ψηφιακές απάτες: Γιατί τα παραπλανητικά SMS ήρθαν για να μείνουν – Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την επικαιρότητα
Πρόκειται για ένα διαρκές «παιχνίδι γάτας και ποντικιού», όπου κάθε τεχνολογικό φράγμα που υψώνεται, αργά ή γρήγορα δοκιμάζεται και παρακάμπτεται
Scam
Στη φυλακή ο Χρήστος Μαυρίκης για δωροδοκία δικαστή – Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια χωρίς αναστολή 
Τι κατέθεσε ο ανώτατος δικαστής και παραλήπτης της επιστολής Μαυρίκη - «Του εξήγησα ότι δεν παραλαμβάνω φακέλους και ότι πρέπει να απευθυνθεί στη γραμματεία. Τελικά ήρθε στο γραφείο και μου παρέδωσε τον φάκελο»
O Χρήστος Μαυρίκης 5
Άγιο Φως: Την Τετάρτη οι αποφάσεις για τη μεταφορά του στην Ελλάδα – Τα σενάρια που εξετάζονται
«Η Ελλάδα εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για το γεγονός ότι ο Λατίνος Πατριάρχης Ιεροσολύμων εμποδίστηκε χθες να εισέλθει στον Ναό του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ για να τελέσει την Καθολική Κυριακή των Βαΐων»
Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο 6