Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εμπρησμός σε μάντρα αυτοκινήτων στο Παλαιό Φάληρο – Καταστράφηκαν 5 ΙΧ

Εμπρησμός σε μάντρα αυτοκινήτων στο Παλαιό Φάληρο – Καταστράφηκαν 5 ΙΧ

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (01.06.2022) πολλά αυτοκίνητα σε μάντρα επί της λεωφόρου Αμφιθέας, στο Παλαιό Φάληρο.

Η μάντρα αυτοκινήτων έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς, οι οποίοι εξερράγησαν και περίπου στη 01:30 ξέσπασε φωτιά στο χώρο. Για να σβήσουν τη φωτιά στο Παλαιό Φάληρο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ καταστράφηκαν ολοσχερώς πέντε αυτοκίνητα.

Υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κατέγραψε δυο άτομα, που μπήκαν στο χώρο της μάντρας, τοποθέτησαν δυο εκρηκτικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα κι έφυγαν αμέσως.

 

Λίγο αργότερα έγινε η έκρηξη που προκάλεσε φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς πέντε αυτοκίνητα. Υλικές ζημιές έχει και η τζαμαρία στην είσοδο του καταστήματος.

 

Η αστυνομία εξήγησε στους ιδιοκτήτες της αντιπροσωπείας πως πρόκειται ξεκάθαρα για εμπρηστική ενέργεια, ενώ εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος ώστε να βρουν στοιχεία για τους δύο δράστες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις