Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

«Ένα δώρο για το καλό», summer edition

«Ένα δώρο για το καλό», summer edition

Ανέκαθεν οι βόλτες στα δρομάκια της Αθήνας ήταν ό,τι καλύτερο. Μυρωδιές, κόσμος, ένα πολύβουο «μελίσσι» που «μύριζε» ζωή. Και ξαφνικά ήρθε ο κορονοϊός, καραντίνα, το παρατεταμένο lockdown και όλα άλλαξαν.

Το κέντρο άδειασε. Ο κόσμος κλείστηκε μέσα. Τα εστιατόρια και τα καφέ «σιώπησαν», έκλεισαν για μήνες. Το «μελίσσι» χάθηκε, οι βόλτες στην Αθήνα ήταν βουβές.

Μέχρι τη 3η Μαΐου, όταν επιτέλους όλα άλλαξαν. Και η ανάγκη να ξαναπαίξει ο δίσκος «Τραπεζάκια έξω» του Διονύση Σαββόπουλου (ναι από το… μακρινό -πια- 1983 για τους αμύητους) επιστρέφει. Γιατί (ξανά με «Νιόνιο») είναι «καλοκαίρι, μες στη βόλτα αυτού του κόσμου που μας ξέρει».

Μαζί με την εστίαση, επιστρέφει και η ανάγκη για βόλτες, για να γευτούμε ως το μεδούλι μας το καλοκαίρι όπως του αξίζει. Όπως μας αξίζει: με τα μαγαζιά ανοιχτά, με βόλτες, με ποτά. Και με τους ανθρώπους που μας φροντίζουν, να είναι ξανά εκεί για εμάς.

Οι βόλτες αποκτούν νέο νόημα. Οι παρέες είναι ξανά μαζί, μιλούν, γελούν, συζητούν, γελούν. Ζουν. Και είναι ξανά εκεί όχι μόνο γιατί… έσκασαν από το εξάμηνο lockdown αλλά για ακόμη έναν λόγο, πολύ πιο σημαντικό: για να στηρίξουν τους ανθρώπους της εστίασης, εκείνους που φροντίζουν να τους προσφέρουν ό,τι ζητήσουν. Τους ανθρώπους που επλήγησαν αλύπητα από την κρίση που έφερε ο κορονοϊός, που είδαν τα μαγαζιά τους να κλείνουν γιατί έτσι έπρεπε για το καλό όλων…

Και εδώ, στην εξίσωση μπαίνει ο σημαντικός παρανομαστής που λέγεται Edenred. Τι κάνει; «Ένα δώρο για το καλό».

Η εταιρία δίνει την ευκαιρία στους κατόχους καρτών Ticket Restaurant® να στηρίξουν τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εστίασης. Για να κάνουμε όλοι μαζί κάτι για το καλό.

Από τις 17 Μαΐου, για κάθε παραγγελία €5 και άνω με κάρτα Ticket Restaurant® που πραγματοποιείται μέσω των ψηφιακών πορτοφολιών Edenred Pay ή Apple Pay, η Edenred επιστρέφει απευθείας €1 στην κάρτα του κατόχου.  Γιατί το #morethanever δεν είναι απλά ένα hashtag, αλλά στάση ζωής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Edenred στηρίζει τον κλάδο της εστίασης. Δεν θα είναι και η τελευταία φυσικά.

Κάνε ένα δώρο για το καλό

Τώρα όμως, στην εποχή της covid που η εστίαση δοκιμάζεται, τώρα η Edenred πατάει… ξανά το «κουμπί» για την επανενεργοποίηση μίας ξεχωριστής και ιδιαίτερα επιτυχημένης πρωτοβουλίας που έχει ως σκοπό την ενίσχυση των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων του δικτύου Ticket Restaurant® σε όλη την χώρα.

Με το – γνωστό πλέον – μήνυμα «Ένα δώρο για το καλό», η Edenred φέρνει και πάλι κοντά τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant® με τα συνεργαζόμενα εστιατόρια και καφέ, δίνοντάς τους ένα σημαντικό κίνητρο: έως και 20% επιστροφή ανά συναλλαγή. Με τον τρόπο αυτό μπορεί, ταυτόχρονα, να δώσει «ανάσα» στην αγορά, ιδιαίτερα κατά την αρχική δύσκολη περίοδο επανέναρξης λειτουργίας της εστίασης.

Μέχρι τις και 18 Ιουλίου, η Edenred καλεί τους κατόχους Ticket Restaurant®, να κάνουν «ένα δώρο για το καλό» επιλέγοντας να απολαύσουν, μέσω της κάρτας Ticket Restaurant®, αγαπημένες γεύσεις, από αγαπημένα καφέ και εστιατόρια του συνεργαζόμενου δικτύου. Με στόχο να ευχαριστήσει και να επιβραβεύσει τους καταναλωτές για τη συμμετοχή τους, για κάθε συναλλαγή από €5 και άνω, η Edenred επιστρέφει €1 στον χρήστη, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ. Η επιστροφή του ποσού πραγματοποιείται απευθείας στην κάρτα και κατόπιν εκκαθάρισης της συναλλαγής.

Για περισσότερες πληροφορίες, η εταιρεία έχει δημιουργήσει την ειδική πλατφόρμα More than Ever, #morethanever, διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.edenred.gr/morethanever.

Για την αναλυτική λίστα των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.myedenred.gr.

Ο στόχος

Η Edenred με τον τρόπο αυτό έχει έναν μεγάλο και διπλό στόχο: αφενός να ενισχυθούν άμεσα περισσότερα από 4.000 καταστήματα εστίασης, καφέ και εστιατόρια, σε όλη τη χώρα, αφετέρου να ενισχυθεί η αγοραστική δύναμη των κατόχων της κάρτας Ticket Restaurant®.

Είναι η δεύτερη φορά που ενεργοποιείται η πρωτοβουλία. Η πρώτη φορά ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά την δύσκολη περίοδο του δεύτερου lockdown. Και η ανταπόκριση ήταν άκρως ενθαρρυντική.

Στα συνεργαζόμενα καταστήματα Ho.Re.Ca σημειώθηκε αύξηση 200% του όγκου των συναλλαγών αξίας >10€ κατά την περίοδο του περασμένου Δεκεμβρίου (δεύτερο lockdown) συγκριτικά με τον μήνα Απρίλιο (πρώτο lockdown), ενώ παράλληλα, ενισχύθηκε κατά 42% ο όγκος αυτών των συναλλαγών μεταξύ του Δεκεμβρίου 2020 σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο 2019.

Ευκαιρία λοιπόν οι στόχοι να ξεπεραστούν. Τώρα, More than Ever, είναι η ώρα να κερδίσουμε το στοίχημα όλοι μαζί!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις