Ελλάδα

Ενδοοικογενειακή βία εν πλω: Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του στο φέρι μποτ από Σαλαμίνα για Πέραμα

Ο άνδρας μετά το σοβαρό περιστατικό συνελήφθη μόλις το πλοίο έδεσε στο λιμάνι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έδειρε τη γυναίκα του εν πλω και προκάλεσε αναστάτωση ένας άνδρας κατά τη διάρκεια δρομολογίου από Σαλαμίνα προς Πέραμα. Χωρίς κάτι να δείχνει για ποιον λόγο μπορεί να συνέβη η άγρια ενδοοικογενειακή επίθεση μέσα στο φέρι μποτ, ο 63χρονος άρχισε να χτυπά τη σύζυγό του.

Το σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24.11.2025 σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σαλαμίνα-Πέραμα, με τον 63χρονο Ρώσο να επιτίθεται στην ομοεθνή 50χρονη σύζυγό του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό σώμα, ο άνδρας χειροδίκησε σε βάρος της συζύγου του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, χτυπώντας τη στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να τη γεμίσει μελανιές και αιματώματα.

Μόλις το πλοίο έδεσε στο Πέραμα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος συνέλαβαν άμεσα τον 63χρονο, στο πλαίσιο των διατάξεων του Ν. 3500/2006 περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου έλαβε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Τη γυναίκα συνόδευσαν στο νοσοκομείο τα ανήλικα παιδιά της και ένα στέλεχος του Λιμενικού.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν στη Φυλή μέλη κυκλώματος που προσποιούνταν τους υπαλλήλους εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας - Απέσπασαν 49.000 ευρώ
Επέλεγαν τα θύματά τους μέσω τηλεφωνικών καταλόγων προσποιούμενα υπαλλήλους εταιρείας και με το πρόσχημα διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος, τα έπειθαν και τους άρπαζαν κοσμήματα, τιμαλφή και χρήματα
αστυνομικοι της ομάδας ΔΙΑΣ
«Μας είπαν ότι μπήκαν βόμβες επί της Λασκαρίδου και να βγούμε έξω» λένε κάτοικοι της Καλλιθέας - Απομακρύνθηκαν τα φιαλίδια
Τα δύο φιαλίδια ήταν γεμάτα με κρυσταλλοποιημένο πικρικό οξύ, ουσία που μπορεί να προκαλέσει έκρηξη. Μάλιστα, χρησιμοποιούνταν κυρίως στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Καλλιθέα