Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Ένοπλος επιχείρησε να μπει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας

Ένοπλος επιχείρησε να μπει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (20.09.2022) στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Πέτρου Ράλλη όταν επιχείρησε να μπει στο κτίριο άνδρας με όπλο

Όλα έγιναν λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι. Ένας άνδρας με το όπλο, με τσαντάκι στη μέση, βρέθηκε στο κτίριο όπου στεγάζονται τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας και θέλησε να περάσει από την πύλη. 

Δεδομένου πως δεν είχε ραντεβού, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, πριν μπει στο κτίριο, του έγινε ο απαραίτητος έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι στο τσαντάκι του είχε όπλο, το οποίο όπως προέκυψε από τον έλεγχο ήταν Γκλοκ.

Το οποίο όπλο, έφερε νόμιμα αλλά προκάλεσε συναγερμό πως ακόμη κι έτσι το πήρε μαζί του για να πάει, χωρίς ραντεβού, στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. 

Άλλες πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι ο ένοπλος άνδρας κατάφερε να φτάσει έως το αμφιθέατρο του κτιρίου κι εκεί να τον σταματήσουν αστυνομικοί που κατέβηκαν από τα γραφεία. 

Από την πρώτη έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν είναι αστυνομικός αλλά οδηγός υψηλόβαθμου στελέχους ιδιωτικής εταιρίας. 

Ο άνδρας δεν φαίνεται να είναι καλά ψυχολογικά. Έχει μεταφερθεί στο τμήμα για τις περαιτέρω ενέργειες. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις