Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ένοχος ο DJ για τον ξυλοδαρμό του μοντέλου – Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή

Ένοχος ο DJ για τον ξυλοδαρμό του μοντέλου – Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή

Ένοχος κρίθηκε ο DJ για τον ξυλοδαρμό του μοντέλου πρώην συντρόφου του, τον Φεβρουάριο του 2023.

Ο DJ καταδικάστησε για τον ξυλοδαρμό του μοντέλου σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Υπενθυμίζεται πως ο 41χρονος, που παίζει ως DJ σε μεγάλα clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, συνελήφθη τα ξημερώματα της 5ης Φεβρουαρίου 2023 για ξυλοδαρμό, καθώς επιτέθηκε μέσα σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας στην πρώην φίλη του που συμμετέχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση και αφού την «έσπασε στο ξύλο», όρμησε στον νυν σύντροφο της, διοργανωτή πάρτι και του δάγκωσε το αυτί με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Τμήμα!

Η επίθεση από τον μαινόμενο dj που δέχθηκε το μοντέλο με έδρα το Λονδίνο και διεθνή καριέρα, έγινε με αφορμή το ξέσπασμα ζήλιας του 41χρονου με τον οποίο η κοπέλα είχε σχέση επτά χρόνων, αλλά χώρισαν όπως η ίδια δήλωσε, εξαιτίας της βίαιης και κακοποιητικής συμπεριφοράς του απέναντι της.

Σήμερα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων και θα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου και τον έκρινε ένοχο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις