Ελλάδα

Ένταση και προσαγωγές στα γραφεία της Forthnet (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Εργαζόμενοι της επιχείρησης συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας στον Ταύρο ζητώντας -μεταξύ άλλων- ανάκληση απολύσεων και υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Ένταση επικράτησε νωρίτερα έξω από τα κεντρικά γραφεία της Forthnet στο Ταύρο.
Πάνω από 500 εργαζόμενοι της επιχείρησης συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία στην οδό Σμύρνης στον Ταύρο, καταγγέλοντας βίαιες αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες.


Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι η εταιρεία έχει προχωρήσει σε πολλές απολύσεις υπαλλήλων τους οποίους αντικαθιστά με νέους κάτω των 25 χρόνων, ώστε να μειώσει το μισθολογικό κόστος.

Οι εργαζόμενοι με τη διαμαρτυρία τους ζητούν -μεταξύ άλλων- να ανακληθούν οι απολύσεις και να υπογραφεί συλλογική σύμβαση εργασίας.

Στο σημείο έφτασαν τα ΜΑΤ ενώ εκπρόσωποι της διοίκησης και εργαζόμενοι αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα να γίνουν 5 προσαγωγές (δύο εργαζόμενοι και τρεις από τη διοίκηση).

Ρεπορταζ Λευτέρης Σουχάιμπ

Διαβάστε

Άνδρες των ΜΑΤ ξυλοκοπήθηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού!

Σοβαρότατη καταγγελία που προκαλεί ανατριχίλα! Υπάλληλος της Praktiker αυτοκτόνησε γιατί τον κατηγόρησαν για κλοπή

Χαλυβουργική: Επιλέξαμε το λιγότερο επώδυνο μέτρο

Σοκ για την ελληνική βιομηχανία – Σβήνει η Χαλυβουργική – Σε διαθεσιμότητα το 95% των εργαζομένων της

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο καύσωνας ξεκινά με 41αρια και φέρνει «καυτές» μέρες και νύχτες - Πώς θα καταλάβουμε τα συμπτώματα της θερμικής εξάντλησης και της θερμοπληξίας
Δυο κύματα θερμής εισβολής χτυπάνε τη χώρα και θέτουν σε κίνδυνο θερμικής καταπόνησης τους πολίτες και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες
Καύσωνας
1