Τρίτη, 5 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μάνδρα: Στους 23 οι νεκροί – Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος κυνηγός – Κατέληξε στο νοσοκομείο μια 82χρονη γυναίκα

23 νεκροί Μάνδρα
φωωτογραφία αρχείου

– Η σορός εντοπίστηκε στο χώρο του αμαξοστασίου
– Πρόκειται για τον κυνηγό που αγνοούνταν
– Στους 23 οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Μάνδρα
– Έχασε τη μάχη μια 82χρονη γυναίκα
– Νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας

Δυστυχώς ακόμη ένας νεκρός εντοπίστηκε στη Μάνδρα στο αμαξοστάσιο του δήμου. Οι νεκροί από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική είναι πλέον 23, καθώς έχασε τη μάχη και η ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλευόταν στη ΜΑΘ στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Εντοπίστηκε σορός στο αμαξοστάσιο

Η σορός, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε από υπαλλήλους του δήμου. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι από το σημείο αναδυόταν έντονη δυσοσμία και έτσι κλήθηκε άμεσα η πυροσβεστική για έρευνα.

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι και μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία για τους οικείους του η σορός αναγνωρίστηκε. Πρόκειται για τον 70χρονο κυνηγό που βρέθηκε στην παλιά εθνική οδό πλάι στο φονικό ρέμα την ώρα του κακού.

Οι συγγενείς του κατάφεραν να τον αναγνωρίσουν από προσωπικά του αντικείμενα. Είναι το 22ο θύμα της θεομηνίας στη Μάνδρα.

Η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου πλάι στο φονικό ρέμα.

Στο ίδιο σημείο είχαν εντοπιστεί πριν από μία εβδομάδα άλλες τρεις σοροί. Όλοι οι νεκροί την ώρα της θεομηνίας βρίσκονταν στην παλιά εθνική οδό. Παρασύρθηκαν από το ορμητικό ρέμα και τα σώματά τους κατέληξαν στον χώρο του αμαξοστασίου, όπου ο χείμαρρος βρίσκει εμπόδιο.

Τόνοι από φερτά υλικά είχαν μεταφερθεί στο σημείο κάνοντας την διαδικασία του εντοπισμού των νεκρών εξαιρετικά δύσκολη.

Νεκρή η γυναίκα που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει. Σήμερα έγινε γνωστό ότι το Σάββατο (25.11.2017) κατέληξε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση και μια 82χρονη γυναίκα.

Η γυναίκα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο αμέσως μετά τη θεομηνία, ωστόσο είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά από φερτά υλικά.

Είχε υποστεί πολλαπλά θλαστικά τραύματα και υπέφερε από υποθερμία.

Μάχη για 12 μέρες

Επί 12 μέρες, οι γιατροί στο Θριάσειο έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την ηλικιωμένη γυναίκα. Έπρεπε όμως να αντιμετωπίσουν το βαρύ υποθερμικό σοκ, αλλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα σε όλο το σώμα.

Γνώριζαν από την αρχή για το πολύ δύσκολο περιστατικό που είχαν να αντιμετωπίσουν. Εξάντλησαν όμως την προσπάθεια. Δυστυχώς, η 82χρονη πέθανε αργά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις