Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Επαγγελματίας με leasing σημαίνει τρέξιμο μόνο για τη δουλειά

Επαγγελματίας με leasing σημαίνει τρέξιμο μόνο για τη δουλειά

Το παλιό φορτηγάκι  του θείου που έβαζε μέσα την πραμάτεια του και γύριζε στους δρόμους της Αθήνας  πουλώντας σεντόνια και κουβέρτες θα μείνει ανεξίτηλο στο μυαλό. Γιατί ήταν το διαφορετικό. Το εντυπωσιακό. Το μεγάλο αυτοκίνητο, με τον ενιαίο χώρο πίσω, το μονοκόμματο κάθισμα μπροστά, που έμπαινε όλη η οικογένεια για να πάει τις Κυριακές εκδρομή στην Ανάβυσσο.

Η μεγάλη πλαϊνή πόρτα άνοιγε και αποκάλυπτε τον μεγάλο χώρο στο πίσω μέρος του οχήματος. Έτριζε, βέβαια, αλλά αυτό δεν ενδιέφερε κανέναν εκτός από τον θείο τον Γιώργο. Εκείνος φοβόταν μη… σταματήσει να τρίζει γιατί πολύ απλά το φορτηγό που χρησιμοποιούσε για τη δουλειά ήταν τόσο παλιό που μπορεί η μεγάλη πόρτα κάποιες φορές να… αρνούνταν να συνεργαστεί.

Τους μικρούς όμως δεν τους νοιάζουν αυτά. Τα άγχη ενός επαγγελματία, το καθημερινό τρέξιμο για να έχει το αυτοκίνητό του «στην πένα» ώστε να μπορεί να κάνει τη δουλειά του χωρίς εμπόδια. Γιατί αυτό έκανε κι ο θείος ο Γιώργος. Δεν έφτανε που γυρνούσε όλη την Αθήνα για να πουλήσει μερικά σεντόνια και μερικές κουβέρτες, είχε και το διαρκές άγχος πως η «Μάρτζι» (έτσι έλεγε το λευκό του φορτηγάκι) θα στήλωνε τα «πόδια» κάποια στιγμή και θα «φώναζε»… «Ως εδώ». Κι ας την πρόσεχε. Συνέχεια την πήγαινε συνεργείο. Και ό,τι «ζητούσε», το έδινε.

Βλέπετε, έζησε και σε λάθος εποχή ο θείος ο Γιώργος. Γιατί αν ζούσε σήμερα, θα είχε να τρέχει μόνο για να πουλήσει την πραμάτεια του. Για τίποτα άλλο. Γιατί θα μπορούσε να έχει συνεχώς καινούργιο αυτοκίνητο και πέρα από ένα μηνιαίο μίσθωμα και τη βενζίνη του, δεν θα πλήρωνε τίποτα άλλο. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

Ναι, μάλιστα: Ούτε συνεργείο, ούτε αλλαγή στα λάστιχα, ούτε ασφάλεια, ούτε τέλη κυκλοφορίας.

Γιατί σήμερα υπάρχει η LeasePlan, γι’ αυτό.

 

Γιατί αν ήταν τώρα επαγγελματίας ο θείος Γιώργος, δεν θα χρειαζόταν να τρέμει η καρδιά του για το πότε θα έλεγε «και μη παρέκει» η Μάρτζι. Θα μπορούσε να έχει καινούργιο επαγγελματικό αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια και κυρίως χωρίς τα βάρη και τις υποχρεώσεις που «σέρνει» μαζί της η ιδιοκτησία. Λέγε με ασφάλεια, σέρβις, λάστιχα, τέλη κυκλοφορίας.

Η LeasePlan είναι εδώ για να κάνει τη ζωή του επαγγελματία πιο εύκολη. Όταν μπορείς να τρέξεις μόνο για τη δουλειά, γιατί να τρέχεις για ασφάλειες, τέλη κυκλοφορίας, να φοβάσαι μη «μείνει» το αυτοκίνητο, πού θα βρεις οδική βοήθεια, γερανό, πόσα θα πληρώσεις στο συνεργείο; 

Όλα αυτά τα κανονίζει η LeasePlan, που πάντα έχει τον επαγγελματία σε πρώτο πλάνο και βρίσκεται στο πλευρό του με μοναδικές υπηρεσίες leasing επαγγελματικών οχημάτων (Van, Pick Up). Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών leasing επαγγελματικών οχημάτων, που λύνουν τα χέρια σε επαγγελματίες κάθε είδους. Για εκείνους που το επαγγελματικό τους αυτοκίνητο είναι το εργαλείο της δουλειάς τους. Το γραφείο τους. Άρα, πρέπει να είναι εξασφαλισμένο και να μην τους… πονοκεφαλιάζει, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Με έναν ευρύ στόλο οχημάτων, η LeasePlan μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη επαγγελματικής μετακίνησης.

Εσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε το όχημα που σας ταιριάζει και είναι κατάλληλο  για τη δουλειά σας, να βρείτε την προσφορά που σας συμφέρει και με ένα μηνιαίο μίσθωμα, το μόνο που θα σας απασχολεί είναι το πόσο θα είναι η τιμή της βενζίνης (ή του ρεύματος) ,τίποτα άλλο!

Τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, συντήρηση, όλα τα αναλαμβάνει η LeasePlan. Κι αν το όχημα… μουλαρώσει, σαν τη «Μάρτζι» του θείου Γιώργου ας πούμε, η LeasePlan θα είναι και πάλι εκεί, στη διάθεσή σας 24 ώρες με εξυπηρέτηση πελατών και, φυσικά, αντικατάσταση οχήματος.

Ο επαγγελματίας λοιπόν μπορεί να οδηγεί καινούργιο αυτοκίνητο κάθε 4 χρόνια και να απολαμβάνει ταυτόχρονα μοναδικά φορολογικά οφέλη, αλλά και ευκολία στην εργασιακή του καθημερινότητα.

Με μια επίσκεψη στο site της LeasePlan μπορείτε εύκολα και απλά να ενημερωθείτε για τα προνόμια της υπηρεσίας και (κυρίως) για τις νέες προσφορές leasing της εταιρίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις