Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

ΕΠΑΛ Αιγάλεω: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της έντασης

ΕΠΑΛ Αιγάλεω: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της έντασης

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έντασης που δημιουργήθηκε πριν από τον καβγά του 16χρονου μαθητή με τον διευθυντή σε ΕΠΑΛ του Αιγάλεω αλλά και εικόνες κατά τη διάρκεια της διακομιδής του με ασθενοφόρο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό αποτυπώνεται η ένταση που επικράτησε στους χώρους του ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω με πρωταγωνιστή έναν 16χρονο, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών επιτέθηκε στον διευθυντή του σχολείου.

Στις εικόνες που βλέπετε, δύο μαθητές πετάνε κάδο μέσα στο σχολείο, ενώ ένας άλλος βγαίνει με μηχανάκι από το κτίριο.

Όλα έγιναν χθες (04.10.2022) το πρωί, όταν κάποιοι μαθητές θέλησαν να προχωρήσουν σε κατάληψη του σχολείου. Τότε ο λυκειάρχης πήρε τα κλειδιά και προσπάθησε να κλειδώσει το εκπαιδευτικό συγκρότημα έτσι ώστε να αποτρέψει τα σχέδια τους.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει στο newsit.gr μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου, ένας 16χρονος μαθητής «πήρε το κινητό του διευθυντή, ακολούθησε κυνηγητό και μετά ο διευθυντής τον έπιασε και του έκανε κεφαλοκλείδωμα. Στο τέλος, ο μαθητής χτύπησε τον διευθυντή και ο 16χρονος έσπασε τζάμι του σχολείου με μπουνιά και από τα γυαλιά κόπηκαν τα χέρια του. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών».

Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις