Ελλάδα

Επεισόδια έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Χημικά και προσαγωγές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα όσα έγιναν στην πρωινή μαθητική κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό που είχε σχηματιστεί έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τους άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων.

Επικράτησε μεγάλη ένταση, οι αστυνομικοί μάλιστα προχώρησαν και σε προσαγωγές, ενώ μετά από παρέμβαση του Λευτέρη Οικονόμου λειτούργησε πυροσβεστικά για να εκτονώσει την κατάσταση, τους άφησαν ελεύθερους.

epeisodia

epeisodia

epeisodia

epeisodia

epeisodia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Αθώοι οι 3 20χρονοι για υπόθαλψη – Για συνέργεια θα ερευνηθεί ο 20χρονος που ήταν παρών στο περιστατικό 
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, υπήρξε ένταση με την οικογένειά του θύματος να στρέφεται λεκτικά σε βάρος των δύο νεαρών κοριτσιών που κάθονταν στο εδώλιο
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο