Ελλάδα

Επεισόδια με έναν τραυματία ανάμεσα σε ΜΑΤ και εποχικούς πυροσβέστες στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας – Κλειστή η Κηφισίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης (31.10.2024) στο εσωτερικό του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης μεταξύ των εποχικών πυροσβεστών που παραμένουν μέσα στο κτίριο και τα ΜΑΤ.

Μετά τη λήξη της διορίας για την εκκένωση του υπουργείου από τους εποχικούς πυροσβέστες, η κατάληψη συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να εισβάλλουν τα ΜΑΤ και να επικρατήσει μεγάλη ένταση και να σημειωθούν επεισόδια.

Τα ΜΑΤ προχώρησαν μάλιστα σε χρήση χημικών.

Ένταση επικρατεί και στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου. Από τα επεισόδια, τραυματίστηκε ένας εποχικός πυροσβέστης τον οποίο μετέφερε σε νοσοκομείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

epoxikospyrosvestis

epoxikoipyrosvestes

epoxikoipyrosvestes

pirosvestes

epoxikoipurosvestes

epoxikoipurosvestes

 

epoxikoipyrosvestes

epoxikoipyrosvestes

Οι εποχικοί πυροσβέστες, που ήρθαν από όλη την Ελλάδα, πραγματοποίησαν το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο ζητώντας την μετατροπή της σύμβασης εργασίας τους σε 12μηνη.

Το απόγευμα οι πυροσβέστες μπήκαν στο κτήριο του Υπουργείο και έκαναν κατάληψη στο χώρο με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει λίγο πριν τις 9 το βράδυ σε παρέμβαση κάνοντας χρήση χημικών προκειμένου να τους απομακρύνει.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, ενώ η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε εκτροπές για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: «Κόλαφος» η εισαγγελική πρόταση – «Απολάμβανε τα θύματά της, έρμαια στα χέρια της, χωρίς καμία ενοχή»
Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται, η Μουρτζούκου έστηνε «σκηνικά θανάτου και θέλοντας να παρουσιάσει τον εαυτό της ως τον σωτήρα των θυμάτων και όχι ως τον εκτελεστή αυτών»
Ειρήνη Μουρτζούκου
Καιρός αύριο: Ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 35 βαθμούς – Πρόσκαιρες βροχές σε βόρεια ηπειρωτικά και Δωδεκάνησα
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά τους 33 με 34, τοπικά στα δυτικά τους 35 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 27 με 29, τοπικά στα νοτιοανατολικά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Λαγοκέφαλοι: Το απίστευτο πείραμα Έλληνα ψαρά που κατέγραψε εικόνες κανιβαλισμού – Δείτε βίντεο
Ένας έμπειρος ψαράς κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή που λαγοκέφαλοι κατασπαράζουν μέλος του ίδιου τους του είδους μέσα σε δευτερόλεπτα, αποκαλύπτοντας τη σκληρή συμπεριφορά του τοξικού ψαριού
Φαγωμένος λαγοκέφαλος 9