Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ – Κουκουλοφόροι χτύπησαν καθηγητή και φοιτητές

ΑΣΟΕΕ επεισόδια

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στην ΑΣΟΕΕ νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, 11.01.2022, με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr να κάνουν λόγο για επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και φοιτητών!

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά τη νέα τραμπούκικη επίθεση μέσα σε Πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας, έχει τραυματιστεί ένας καθηγητής, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Με βάση τα όσα καταγγέλλουν φοιτητές, οι κουκουλοφόροι «μπούκαραν» την ώρα του μαθήματος στο αμφιθέατρο του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών κι επιτέθηκαν εναντίον καθηγητή που δίδασκε εκείνη την ώρα, ενώ οι φοιτητές που προσπάθησαν να προστατέψουν τον καθηγητή, δέχτηκαν κι εκείνοι επίθεση από τους κουκουλοφόρους.

Ως αποτέλεσμα, εκτός από τον καθηγητή που χτυπήθηκε από τους αγνώστους, μπουνιές και γροθιές δέχτηκαν και οι φοιτητές που προσπάθησαν να προστατέψουν τον εκπαιδευτικό. Ο καθηγητής τραυματίστηκε στο πρόσωπο και έχει μώλωπες από τα χτυπήματα.

Ο καθηγητής έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o άτυχος εκπαιδευτικός είπε προφορικά στους αστυνομικούς ότι πίσω από την επίθεση ενδεχομένως κρύβονται τρεις συνάδελφοί του, με τους οποίους βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη. Αυτή τη στιγμή αστυνομικοί μεταβαίνουν στον Ευαγγελισμό προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τον καθηγητή.

Στο Twitter και το Facebook ήδη κυκλοφορούν βίντεο μικρής διάρκειας που αποτυπώνουν την στιγμή της έντασης.

Δείτε τις εικόνες από την ΑΣΟΕΕ

Το… παρελθόν

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται επίθεση σε καθηγητή εντός των χώρων της ΑΣΟΕΕ. Στις 29 Οκτωβρίου του 2020, κουκουλοφόροι είχαν εισβάλλει στο γραφείο του Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Δημήτρη Μπουραντώνη και προκάλεσαν απίστευτες καταστροφές.

Μάλιστα, είχαν κρεμάσει και μια ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη, ενώ λίγες ημέρες αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών και να συλλάβουν επτά άνδρες και μια γυναίκα.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις