Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Επεισόδια στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα – Έσπασαν και “ξάφρισαν” σούπερ μάρκετ! – Βίντεο και φωτογραφίες

Επεισόδια στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα – Έσπασαν και “ξάφρισαν” σούπερ μάρκετ! – Βίντεο και φωτογραφίες

Επεισόδια σημειώθηκαν στη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στο Κερατσίνι, στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του. Ομάδα 30 αντιεξουσιαστών ξέφυγαν της πορείας και άρχισαν να τα κάνουν γυαλιά-καρφιά, ενώ θύμα της οργής τους έπεσε κι ένας φωτορεπόρτερ, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να κάνουν πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ!

Καταστροφές σε φανάρια και καταστήματα στους δρόμους του Κερατσινίου προκάλεσαν οι ομάδες των αντιεξουσιαστών μετα την πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Σε ενα σούπερ μάρκετ στην Τσαλδάρη έσπασαν τη τζαμαρία, εισέβαλαν στο κατάστημα και άδειασαν τα ταμεία.



Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν κροτίδες, έκαψαν κάδους, έσπασαν φανάρια, βιτρίνες και ένα υποκατάστημα ΚΕΠ, κοντά στη λεωφόρο Λαμπράκη.


Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας, με την παρουσία δύο διμμοιριών, που έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Εδώ και λίγη ώρα έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποτρέψουν νέα ένταση.

Νωρίτερα, πλήθος κόσμου άφησε ένα λουλούδι ή ένα γράμμα στο μνημείο του Παύλου Φύσσα.


Από νωρίς, δρακόντεια ήταν τα μέτρα της αστυνομίας στη λεωφόρο Λαμπράκη και στα γύρω στενά υπό το φόβο επεισοδίων. Εκτός από διμοιρίες των ΜΑΤ και μηχανάκια της ομάδας ΔΕΛΤΑ η αστυνομία έχει επιστρατεύσει και τις αύρες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε