Σάββατο, 2 Μαρ.
11oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: Σε καταστολή στη ΜΕΘ με διάχυτη αιμορραγία ο αστυνομικός – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Επεισόδια στου Ρέντη: Σε καταστολή στη ΜΕΘ με διάχυτη αιμορραγία ο αστυνομικός – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη

Όπως αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον μηρό στου Ρέντη, είναι σε καταστολή στη ΜΕΘ, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες  δόσεις  αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν. 

Την ίδια ώρα, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά στον μηρό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, υπολείμματα φωτοβολίδας που βρέθηκαν κοντά στο γήπεδο στου Ρέντη, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ εντοπίστηκε και μαχαίρι στις τουαλέτες

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις