Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: Σε καταστολή στη ΜΕΘ ο 31χρονος αστυνομικός – Τι λέει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Επεισόδια στου Ρέντη: Σε καταστολή στη ΜΕΘ ο 31χρονος αστυνομικός – Τι λέει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Σε καταστολή στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας νοσηλεύεται ο 31χρονος αστυνομικός που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο άτυχος αστυνομικός μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του στου Ρέντη υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, ωστόσο η εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση της υγείας του δεν βελτιώθηκε, καθώς η ζημιά στον μηρό του από τη ναυτική φωτοβολίδα είναι πολύ σοβαρή. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών  φαρμάκων.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Την ίδια ώρα, ολοένα και εντείνονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ νωρίτερα την Πέμπτη υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση. Από το πρωί όσοι έχουν προσαχθεί, μεταφέρονται από το Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη, τους παίρνουν αποτυπώματα, ενώ όσοι θέλουν δίνουν και DNA, με στόχο την ανίχνευση πυρίτιδας. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις