Ελλάδα

Έπεσε η οροφή λεωφορείου 040 ενώ έκανε δρομολόγιο με επιβάτες

Συνέβη το μεσημέρι μέσα σε λεωφορείο 040 (Πειραιάς – Σύνταγμα) στο οποίο, βρίσκονταν περίπου 40 επιβάτες όταν έπεσε ένα κομμάτι της οροφής!

«Αυτό συνέβη στις 12.50 ενώ το λεωφορείο είχε κατεύθυνση προς Καλλιθέα από Πειραιά. Ακούσαμε θόρυβο σαν κάτι να έσπασε και είδαμε ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος να έχει πέσει ανάμεσα στα καθίσματα» είπε ένας από τους επιβάτες στο TLIVE.

«Δεν ήταν γεμάτο, ήταν όλοι καθισμένοι γιατί αν είχε όρθιους θα τραυμάτιζε κάποιον στο κεφάλι» συνέχισε, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο οδηγός κατέβασε τους επιβάτες στη Θησέως και περίμεναν το επόμενο λεωφορείο, χωρίς κανείς να τραυματιστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι δύο γυναίκες «κλειδιά» που θα καταθέσουν για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά - Τι υποστηρίζει ο 66χρονος
Το «μυστήριο» με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όσα είπε μέσα από το κελί του ο 23χρονος, οι ισχυρισμοί του 66χρονου και οι δύο καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση
Η 19χρονη Μυρτώ