Ελλάδα

Επέτειος γενοκτονίας Αρμενίων: Έκαψαν την τουρκική σημαία μπροστά απο την Ρηγίλλης

Την ώρα που στην Θεσσαλονίκη η πορεία μνήμης για τη γενοκτονία των Αρμενίων σημαδευοταν απο επεισόδια ανάμεσα στους διαδηλωτές και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, στην Αθήνα περισσότεροι απο 300 Αρμένιοι πραγματοποίησαν πορεία στη μνήμη της γενοκτονίας απο το Σύνταγμα μέχρι την τουρκική πρεσβεία.

Οι Αρμένιοι με πλακάτ και συνθήματα κατά της Τουρκίας έφτασαν μέχρι την τουρκική πρεσβεία ζητώντας να παραδώσουν ψήφισμα, αίτημα πού δεν έγινε δεκτό από την αστυνομία με αποτέλεσμα να προκληθεί μικροενταση.

Τελικά μια αντιπροσωπεία πέρασε τον κλοιό των ΜΑΤ, ενώ ομάδα των συγκέντρωμενων εκαψε την τουρκική σημαία μπροστά απο την Ρηγίλλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από τη στιγμή της βύθισης του σκάφους της Frontex στο Καστελόριζο - Στο νοσοκομείο Ρόδου η πρέσβης της Εσθονίας
Για το περιστατικό και τη διερεύνηση των ακριβών συνθηκών υπό τις οποίες έλαβε χώρα η ανατροπή, διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή της Μεγίστης
Λιμενικό
9