Ελλάδα

Επίδαυρος: Πανό διαμαρτυρίας κατά του Δημήτρη Λιγνάδη από τους θεατές

Θεατές στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου σήκωσαν πανό με τη φράση «βιαστής είναι», θέλοντας να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο για την απόφαση αναστολής στην εκτέλεση της ποινής του Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (16.7.2022), λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, μερικοί θεατές σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας κατά της αναστολής για την εκτέλεση της απόφασης για την ποινή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στα δύο μεγάλα πανό αναγράφεται η φράση «βιαστής είναι». Τα πανό τράβηξαν τα βλέμματα των θεατών, με πολλούς από αυτούς να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και να φωνάζουν «μπράβο», ενώ άλλοι τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες με τα κινητά τους.

Δείτε τη στιγμή που οι θεατές σηκώνουν τα πανό για τον Δημήτρη Λιγνάδη:

Σημειώνεται ότι, πριν δύο χρόνια, ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ανεβάσει την παράσταση «Πέρσες» στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.

Διαμαρτυρία επί σκηνής για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Σύμφωνα με το thebest.gr, έγινε και καταγγελία επί σκηνής κατά του Δημήτρη Λιγνάδη από τους ηθοποιούς της παράστασης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η Λόρα πριν ανέβει στο αεροπλάνο είχε υπογεγραμμένο χαρτί από την μαμά της» λέει συνεπιβάτης της αγνοούμενης 16χρονης
«Ήταν με έναν νεαρό, έδειξε χαρτί με την υπογραφή της μαμάς της σε φωτοτυπία και εκείνος την ρώτησε αν είναι όλα εντάξει και η Λόρα απάντησε ναι» λέει ο συνεπιβάτης της 16χρονης
Η 16χρονη Λόρα