Ελλάδα

Επίδομα παιδιού Α21: Άνοιξε η πλατφόρμα, η προθεσμία για τις δηλώσεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άνοιξε σήμερα, (20.12.2022), και λειτουργεί από τις 08:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ, προκειμένου οι πολίτες να υποβάλουν την αίτησή τους για το έτος 2022. Η πλατφόρμα θα κλείσει οριστικά για την υποβολή αιτήσεων στις 15/1/2023, στις 23:59.

Όπως επισημαίνει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), σε ανακοίνωσή του, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους δικαιούχους του επιδόματος που ακόμη δεν έχουν υποβάλει αίτηση για επίδομα παιδιού Α21 για το έτος 2022 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21, αλλά δεν οριστικοποίησαν την υποβολή της.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou.

Η καταβολή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου 2023 και το επίδομα θα είναι προσαυξημένο κατά μιάμιση μηνιαία δόση, δηλαδή την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, η οποία για όσους είχαν υποβάλει την αίτησή τους καταβλήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανεβάζουν ξανά ρολά τα καταστήματα της Pizza Fan - Επιστρέφουν οι 2.000 εργαζόμενοι, μέχρι τη Δευτέρα οι πληρωμές τους
Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να στελεχωθεί το τηλεφωνικό κέντρο για να λειτουργήσει και να συνδεθεί με όλα τα υποκαταστήματα - τα 109 υποκαταστήματα και franchise σε ολόκληρη τη χώρα
Pizza Fan: Ανεβάζουν ξανά ρολά τα καταστήματα – Επιστρέφουν οι 2.000 εργαζόμενοι, μέχρι τη Δευτέρα οι πληρωμές τους
12
Δολοφονία στις Σέρρες: «Αποκλείω να το έκανε ο γιος, το θύμα μου είχε πει ότι τον παρενοχλούν κάποιοι» λέει γειτόνισσα του πατέρα
«Ο γιος ήταν φοβισμένος, ήθελε να πάει στην αστυνομία, το θύμα όταν έπινε δημιουργούσε φασαρίες και χτυπούσε και τη γυναίκα του, έχουν περάσει δύσκολα», λέει γειτόνισσα του 68χρονου στο newsit.gr
Το θύμα και ο γιος του που κρίθηκε προφυλακιστέος