Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Επικός καυγάς Χατζή – Αυλωνίτου on air! “Είσαι άσχετη, ξεφτιλίζεις τα πάντα” – “Άρες – μάρες κουκουνάρες”

Επικός καυγάς Χατζή – Αυλωνίτου on air! “Είσαι άσχετη, ξεφτιλίζεις τα πάντα” – “Άρες – μάρες κουκουνάρες”

“Άναψαν για τα καλά τα αίματα” στην πρωινή εκπομπή του Τάκη Χατζή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, καθώς ξέσπασε ένας πρωτοφανής καυγάς ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου και τον δημοσιογράφο.

Το κλίμα ήταν εξαρχής εκρηκτικό, ωστόσο, η εμμονή της κ. Αυλωνίτου να αναφέρεται στην υπόθεση της Novartis φαίνεται πως “φούντωσε” τον Τάκη Χατζή. Ο δημοσιογράφος έκανε συνέχεια παρεμβάσεις και ρωτούσε επίμονα αν η βουλευτής έχει δει την δικογραφία. Όταν απάντησε «όχι», ήρθε και η έκρηξη.

«Δεν σε κάλεσα για να μου πεις για τη Novartis. Για τα Σκόπια θέλω να μου μιλήσεις» είπε ο Τάκης Χατζής, για να απαντήσει η Ελένη Αυλωνίτου: «Διακόπτετε συνέχεια τη συζήτηση γιατί δεν σας συμφέρει».

Αυτή η φράση φαίνεται πως “έβγαλε” τον δημοσιογράφο “από τα ρούχα”του. «Είσαι άσχετη, ντροπή σου. Τα πήρα εγώ από τη Novartis κυρία μου; Σε παρακαλώ, 1.000 σταυρούς έχεις πάρει και μιλάς. Ξεφτιλίζεις τα πάντα, ξεφτιλίζεις ολόκληρη τη κυβέρνηση» της είπε μεταξύ άλλων ενώ δεν σταμάτησε να της λέει: «Ντροπή σου».

«Όχι, ούτε εσείς τα πήρατε, ούτε οι Έλληνες πολίτες» πρόλαβε να πει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησε να κλείσει το όλο ζήτημα με τη φράση: «Άρες – μάρες κουκουνάρες».

Δείτε το βίντεο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις