Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Επιστροφή στα θρανία… με Public Wizard!

Επιστροφή στα θρανία… με Public Wizard!

Για να μην αγχώνεσαι και να ανησυχείς άνευ λόγου, στο Public θα βρεις όλα τα σχολικά, εύκολα και γρήγορα, με τον Wizard να σε βοηθάει!

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του. Οι μέρες γίνονται μικρότερες, το ηλιοβασίλεμα κρατά λίγο περισσότερο, οι νύχτες είναι πλέον δροσερές και το αεράκι φέρνει προεόρτια φθινοπωρινής ψύχρας. Σε όλους μας είναι εντυπωμένο, βαθιά μέσα στο σεντούκι των παιδικών αναμνήσεων, το τι σημαίνει αυτό: σε λίγο αρχίζει το σχολείο!

Μπορεί, τώρα που έγινες γονιός, να έχεις ξεχάσει τον… τρόμο της επιστροφής στα θρανία, τον οποίο οι περισσότεροι εξ ημών βίωναν κάθε χρόνο. Το πιθανότερο είναι πως, όπως συμβαίνει πάντοτε, να σου έχουν μείνει μόνο οι καλές αναμνήσεις, το αντάμωμα με τους συμμαθητές και φίλους, η επιστροφή από το χωριό, η πρώτη μέρα στο σχολείο με την ασταμάτητη πάρλα με τους φίλους, προσπαθώντας να συμπυκνώσουν τα νέα μηνών μέσα σε μια μακρόσυρτη πρόταση, αλλά και τα νέα βιβλία που έφερνες στο σπίτι. Ίσως και η φωνή της μητέρας σου να λέει, αφού σε έχει μυρίσει καλά καλά με βαθιές ανάσες και νοσταλγικό χαμόγελο, πως «μυρίζεις σχολείο».

Επιστροφή στο σήμερα, λοιπόν, που τώρα είσαι εσύ στο ρόλο της μάνας ή του πατέρα, και είσαι εσύ αυτός που θα μυρίσει το παιδί, καθώς επιστρέφει από την πρώτη μέρα στο σχολείο. Ίσως να πεις κι εσύ αυτό το «μυρίζεις σχολείο», συνοδευόμενο με κάποιες ιστορίες από τις δικές σου πρώτες μέρες στο σχολείο. Μαζί με τις ιστορίες όμως, θα πρέπει να σπεύσεις να προμηθευτείς και τα απαραίτητα σχολικά. Τα σχολεία πλέον, συνηθίζουν και στέλνουν από πριν τις λίστες με την απαραίτητη γραφική ύλη. Δεν είναι όμως αυτός λόγος για να αγχώνεσαι, αφού όλα τα απαραίτητα για το σχολείο είδη, βιβλία, μολύβια, στυλό, τετράδια κ.λπ, όλη η λίστα του σχολείου δηλαδή, είναι έτοιμα και σε περιμένουν στο Public, σε έτοιμα «πακέτα» τόσο για δημόσιο σχολείο όσο και για τα περισσότερα ιδιωτικά! Ειδικά για την περίπτωση αυτή θα βρεις και έτοιμα πακέτα με τα απαραίτητα βιβλία.

Ο μάγος με τα σχολικά

Ακριβώς για αυτό το σκοπό, το Public έχει δημιουργήσει και τον σχετικό «μάγο» για να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Όχι, δεν είναι ο μάγος με τα δώρα… είναι ο μάγος με τα σχολικά είδη! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το site των Public και να πατήσεις στο link για τα σχολικά… ή απλά να πατήσεις εδώ για να μεταφερθείς στη σελίδα του wizard, όπου απλά επιλέγεις σχολείο, τάξη, την ξένη γλώσσα και το φύλο του παιδιού. Αμέσως θα προσαρμοστούν οι επιλογές για το σωστό πακέτο της λίστας με τα σχολικά ήδη, και των βιβλίων για τα ιδιωτικά σχολεία, καθώς και όλα όσα χρειάζεται ένας μαθητής – γραφική ύλη, τετράδια, τσάντες, είδη γραφείου κ.ά – για να ξεκινήσει τη σχολική χρονιά πανέτοιμος και πλήρως εξοπλισμένος!

Ειδικά για τους μαθητές των ιδιωτικών σχολίων υπάρχει η επιλογή καλύτερο, με ελάχιστο επιπλέον κόστος, να πάρεις τα βιβλία «ντυμένα». Σίγουρα θα θυμάσαι την ιεροτελεστία του ντυσίματος των βιβλίων, με εκείνο το διαφανές πλαστικό αυτοκόλλητο, την αγωνία του να μην έχει… φουσκάλες, την απογοήτευση γιατί πάντα κάποιο θα είχε – και συνήθως το αγαπημένο σου – αλλά και τις πατέντες για να τις αφαιρέσεις. Τώρα, στα Public, θα βρεις τέλεια ντυμένα βιβλία, χωρίς φουσκάλες και ατέλειες, και το κυριότερο; Χωρίς κόπο!

Και εάν δεν βρεις το δικό σου σχολείο στη λίστα, μην αγχώνεσαι. Και εδώ το Public έχει τη λύση. Απλά δώσε τα στοιχεία σου, ανέβασε τη λίστα όπως την έλαβες από το σχολείο σε αρχείο εικόνας ή κειμένου και το Public θα αναλάβει να σου την ετοιμάσει και να σου στείλει τα προϊόντα σπίτι σου ή να τα παραλάβεις από κάποιο κατάστημα Public.

Απλά μπες στο Public και διάλεξε το πακέτο! Και βέβαια, έλα στο κοντινότερο Public για να το παραλάβεις και να δεις από κοντά τη νέα σχολική τσάντα, τη νέα κασετίνα, και τα νέα τετράδια που θα διαλέξει το παιδί σου για τη νέα σχολική χρονιά! Ο wizard είναι εδώ για να σε βοηθήσει να μην έχεις τίποτε παρά καλές αναμνήσεις από τη νέα σχολική χρονιά του παιδιού σου!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις