Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιστροφή στα θρανία παρέα με… τα Public!

Επιστροφή στα θρανία παρέα με… τα Public!

Η επιστροφή στα θρανία είναι πλέον γεγονός. Μπορεί για τους γονείς η διαδικασία αγοράς όλων όσων χρειάζονται τα παιδιά που επιστρέφουν στις τάξεις του Δημοτικού να φαντάζει δύσκολη αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Το Public γίνονται πολύτιμος σύμμαχος κάθε γονιού προσφέροντας λύσεις και προϊόντα για κάθε ανάγκη και κάθε γούστο. Ας δούμε, λοιπόν, τι δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα αγορών σας.

Είτε πρόκειται για πρωτάκι είτε όχι, η σχολική τσάντα είναι κάτι που θα χρησιμοποιεί καθημερινά και για το λόγο αυτό η επιλογή της θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή. Δώστε προσοχή σε παράγοντες όπως η εργονομία, η άνεση και τα υλικά κατασκευής, αλλά, μην αμελήσετε και το στυλ! Στο Public θα βρείτε αμέτρητα σχέδια – από αγαπημένους ήρωες και πολύχρωμα μοτίβα έως κλασικά χρώματα και σχέδια – για να επιλέξετε αυτή που θα ικανοποιήσει και εσάς και τους μικρούς μας φίλους.

Δεύτερα στη λίστα έρχονται τα χαρτικά και η γραφική ύλη που θα χρειαστεί τόσο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων όσο και τα απογεύματα που θα μελετάει στο σπίτι. Προμηθευτείτε, λοιπόν, μολύβια, γόμες, ξύστρες, στυλό, πολύχρωμους μαρκαδόρους υπογράμμισης, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα από την αρχή, για να τα έχετε όλα έτοιμα για την υπόλοιπη χρονιά. Επίσης, μην ξεχάσετε να εξοπλίσετε και το παιδικό γραφείο στο σπίτι με τα κατάλληλα εργαλεία που θα βοηθήσουν το παιδί να αναπτύξει τις οργανωτικές του ικανότητες, που θα τις έχει εφόδιο για το υπόλοιπο της σχολικής – και όχι μόνο – ζωής του.

Το τρίτο στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα είναι και το βασικότερο – τα βιβλία! Στο Public θα βρείτε όλα τα σχολικά βιβλία του Υπουργείου Παιδείας ανά τάξη, πληθώρα σχολικών βοηθημάτων για καλύτερη αφομοίωση της ύλης αλλά και βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών. Για να σας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο, τα Public έχουν δημιουργήσει και έτοιμα πακέτα βιβλίων για το Δημοτικό, όπου με ένα μόνο click αγοράζετε το σύνολο των βιβλίων που θα χρειαστεί το παιδί μέσα στη χρονιά, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο.

Για ακόμα πιο εύκολες και γρήγορες αγορές, σας προτείνουμε τη χρήση της νέας, καινοτόμου υπηρεσίας των Public, το Drive Up. Μέσω αυτής μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας online ή τηλεφωνικά και να περάσετε να την παραλάβετε με ασφάλεια από το ευρύχωρο parking των καταστημάτων Public Συγγρού και Public Σταυρούπολης, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητό σας.

Εμπιστευτείτε και φέτος τo Public για τις σχολικές αγορές σας και καλή σχολική χρονιά!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις