Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Επιστροφή στις κάλπες και το… χωριό με τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

Επιστροφή στις κάλπες και το… χωριό με τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Απομένουν 5 μέρες για τις κρίσιμες εκλογές. Την ερχόμενη Κυριακή καλούμαστε να επιστρέψουμε στις κάλπες και το… χωριό.

Χρόνια τώρα, πολλοί είναι εκείνοι που συνδυάζουν το εκλογικό τους δικαίωμα με μια μίνι απόδραση, καθώς έχουν επιλέξει να μη μεταφέρουν τα εκλογικά δικαιώματα από τον τόπο καταγωγής τους.

Και τι καλύτερο που οι επερχόμενες εθνικές εκλογές έρχονται σε μια περίοδο που οι καυτές θερμοκρασίες δεν μας έχουν αποχαιρετήσει για τα καλά. Η καλύτερη ευκαιρία για μια τελευταία καλοκαιρινή απόδραση!

Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη… μόνο οργάνωση και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από την Αθήνα προς 24 αεροδρόμια στην Ελλάδα για την περίοδο των εκλογών.

Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Κεφαλλονιά, Ιωάννινα, Ρόδος, Λήμνος, Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Καβάλα, Ικαρία, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Μυτιλήνη, Σύρος, Κως, Σκιάθος, Μύκονος, Χίος, Σάμος, Κάρπαθος, Κάλυμνος, Κάσος, Σητεία… σχεδόν όλες οι πτήσεις είναι απευθείας και χωρίς αναμονή!

Στην υπηρεσία ταξιδιών SMART AIR DEALS του newsit.gr συγκρίνονται οι φθηνότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων ώστε να επωφεληθείτε από πραγματικές ευκαιρίες για τον προορισμό που επιθυμείτε.

Μπείτε στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα ΕΚΛΟΓΕΣ Σεπτέμβριος 2015 και βρείτε τις πιο προσιτές τιμές για να ταξιδέψετε στον προορισμό σας και να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα, κλείνοντας με μια εκδρομή το φετινό καλοκαίρι!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε