Ελλάδα

Επίθεση Λοβέρδου σε Γαβρόγλου για την ώρα έναρξης των σχολείων

Σκληρή επίθεση στον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, για το θέμα της ώρας έναρξης των σχολείων.

Συγκεκριμένα ο κ.Λοβέρδος εξερχόμενος από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής δήλωσε: “Ο κ. Γαβρόγλου αναστάτωσε τις οικογένειες χθες με το 9:00 η ώρα έναρξη σχολείου. Και του λέω: κ. υπουργέ γιατί είστε “τσίπης”, να το κάνετε 11:00 και 12:00 να φεύγουνε. Υπάρχει καταλληλότερος τρόπος να υψώσετε υψηλότερα τείχη ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις και να δυσκολέψετε τα παιδιά των φτωχών οικογενειών να προοδεύσουν στη ζωή τους; Έλεος πια και ντροπή”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκόλλησαν σοβάδες σε σχολείο του Πόρτο Ράφτη και έπεσαν στα κεφάλια μαθητών - Τραυματίστηκαν δύο παιδιά
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Κώστας Σωτηρίου» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του για «κρατική αδιαφορία και υποχρηματοδότηση» που αφήνουν τα σχολεία «να ρημάζουν»
Η σχολική αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη 7
Συγκλονίζουν οι γυναίκες Φραγκιαδάκηδων και Καργάκηδων για το μακελειό στα Βορίζια: «Κι εμείς έχουμε μίσος αλλά θέλουμε να τελειώσει αυτό»
«Έχουμε όλες αρσενικά κοπέλια, χύθηκε αίμα και από την πλευρά τους και από την πλευρά μας, δεν πρέπει να σταματήσει αυτό; Αυτές μόνο βάζουν ‘φωτιά’ στους άντρες τους» λέει η σύζυγος του 29χρονου κατηγορούμενου
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Στο κρατητήριο ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου του – Την Πέμπτη περνά Αυτόφωρο
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι οδηγείται στην Αστυνομία, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, καθώς υπάρχει αντίστοιχο συμβάν στις 14 Ιανουαρίου
Πόρτα περιπολικού 5