Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι – Γιατρός Ιωάννας Παλιοσπύρου: Έχει μπροστά της 10 επικίνδυνα χειρουργεία

Επίθεση με βιτριόλι – Γιατρός Ιωάννας Παλιοσπύρου: Έχει μπροστά της 10 επικίνδυνα χειρουργεία

Το Γολγοθά που καλείται να ανέβει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, και αποκάλυψε πως η Ιωάννα θα υποβληθεί συνολικά σε 20 χειρουργεία. Σημείωσε πως έχει ήδη υποβληθεί σε 9 χειρουργεία, ενώ θα κάνει τουλάχιστον άλλα 10.

«Η Ιωάννα έχει γλιτώσει τη ζωή της, ενώ έχει κλείσει τις πληγές της, καθώς δεν έχει ανοιχτά τραύματα. Τώρα καλούμαστε να διαχειριστούμε τις ουλές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι στόχοι μας είναι δύο: η λειτουργικότητα και η αισθητική» τόνισε η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που τον Μάιο του 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα.

«Έχουμε συζητήσει με την Ιωάννα και έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες, έχουμε εστιάσει στον τράχηλο, στο μάτι και στο αυτί ώστε να έχει μια καλύτερη κίνηση, λειτουργικότητα και αισθητική» πρόσθεσε η γιατρός.

Η ίδια εξήγησε ότι εκκρεμούν πολλά χειρουργεία, ωστόσο – όπως είπε – το θετικό είναι ότι μπορούν να υπάρξουν κενά εξαμήνου ανάμεσα στις επεμβάσεις, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των «πληγών» ψυχικά και σωματικά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πρόκειται για μεγάλα χειρουργεία που δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν ακόμα και σοβαρές επιπλοκές, παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν πάει σχετικά καλά.

Σημειώνεται πως η γιατρός ήταν μάρτυρας στη δίκη για το βιτριόλι και περιέγραψε όλα όσα έζησε με την Ιωάννα τους τελευταίους μήνες. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις