Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι – Γιατρός Ιωάννας Παλιοσπύρου: Έχει μπροστά της 10 επικίνδυνα χειρουργεία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Γολγοθά που καλείται να ανέβει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, και αποκάλυψε πως η Ιωάννα θα υποβληθεί συνολικά σε 20 χειρουργεία. Σημείωσε πως έχει ήδη υποβληθεί σε 9 χειρουργεία, ενώ θα κάνει τουλάχιστον άλλα 10.

«Η Ιωάννα έχει γλιτώσει τη ζωή της, ενώ έχει κλείσει τις πληγές της, καθώς δεν έχει ανοιχτά τραύματα. Τώρα καλούμαστε να διαχειριστούμε τις ουλές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι στόχοι μας είναι δύο: η λειτουργικότητα και η αισθητική» τόνισε η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που τον Μάιο του 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα.

«Έχουμε συζητήσει με την Ιωάννα και έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες, έχουμε εστιάσει στον τράχηλο, στο μάτι και στο αυτί ώστε να έχει μια καλύτερη κίνηση, λειτουργικότητα και αισθητική» πρόσθεσε η γιατρός.

Η ίδια εξήγησε ότι εκκρεμούν πολλά χειρουργεία, ωστόσο – όπως είπε – το θετικό είναι ότι μπορούν να υπάρξουν κενά εξαμήνου ανάμεσα στις επεμβάσεις, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των «πληγών» ψυχικά και σωματικά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πρόκειται για μεγάλα χειρουργεία που δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν ακόμα και σοβαρές επιπλοκές, παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν πάει σχετικά καλά.

Σημειώνεται πως η γιατρός ήταν μάρτυρας στη δίκη για το βιτριόλι και περιέγραψε όλα όσα έζησε με την Ιωάννα τους τελευταίους μήνες. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Συννεφιές, βροχές στα ανατολικά και ψύχρα – 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στην περιοχή των Κυθήρων έως 6 μποφόρ
Κρύο στην Αθήνα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
7
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
72