Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Μενούνος και Χάφινγκτον στηρίζουν την διεθνή εκστρατεία για την Ιωάννα

βιτριόλι
Φωτογραφία Αρχείου

Το κύμα συμπαράστασης από όλο τον κόσμο στην 34χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Η περιπέτεια της νεαρής κοπέλας έχει «αγγίξει» και διάσημες Ελληνίδες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αναμεσά τους η Μαρία Μενούνος  και η Αριάννα Χάφινγκτον. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αννίτα Ναθαναήλ άρχισε να καλεί όσους μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη Ιωάννα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας GoFundme που αφορά δωρεές για άτομα που χρειάζονται βοήθεια. 

Την στήριξη της δημόσια και έμπρακτα έδειξε η διάσημη Ελληνίδα δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στην Αμερική Μαρία Μενούνος. Μόλις ανακάλυψε την τεράστια εκστρατεία στο GoFundme αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 1.000 δολαρίων στην 34χρονη και κάλεσε μέσω Twitter κι άλλους ανθρώπους να βοηθήσουν την Ιωάννα. «Αυτό είναι απαίσιο. Παρακαλώ βοηθήστε την Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι», ανέφερε η Μαρία Μενούνος.

 

Συγκλονισμένη όμως από την ιστορία της Ιωάννας είναι και η συγγραφέας – αρθρογράφος Αριάννα Χάφινγκτον. «Βοηθήστε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα επίθεσης με βιτριόλι» ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter που αριθμεί πάνω από 2,8 εκατομμύρια ακολούθους την πρωτοβουλία για τη στήριξη της 34χρονης.

 

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις