Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς η Έφη έμπλεξε με τα μαντζούνια και τα μάγια

βιτριόλι

Νέα ντοκουμέντα για τη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Όπως ακούγεται στα νέα αποκλειστικά ηχητικά ντοκουμέντα, η Έφη, εκτός από τις κάρτες ΤΑΡΩ που ζητούσε από τις χαρτορίχτρες να της διαβάζουν για να της πουν το μέλλον, πειραματιζόταν με υλικά που παραπέμπουν σε… μαγεία.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Live News»

«Στο δικαστήριο με τη μάσκα»

Στο Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η κυρία Μαρία Καλοφώνου, Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριάσιο, η γιατρός που έχει αναλάβει την 34χρονη Ιωάννα.
«Την είδα πρόσφατα, ελέγχουμε το δέρμα της μετά από ένα ταξίδι για υδροθεραπείες που έκανε, έρχεται συχνά για να δούμε τη βελτίωσή της, συζητάμε για τα πλάνα μας τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν μετά το δικαστήριο. Είναι σωματικά καλά, με την έννοια ότι δεν έχει τραύματα. Ως προς το ψυχολογικό κομμάτι, είναι εμφανές ότι αγωνιά για τις ημέρες που έρχονται», ανέφερε η κυρία Καλοφώνου.

«Περίμενα από την Ιωάννα ότι θα πήγαινε. Ήμουν σίγουρη. Τελευταία ανησυχώ γιατί σωματοποιεί το άγχος της κι ανησυχώ», πρόσθεσε.

«Η Ιωάννα όσο μπορούμε να τη βελτιώνουμε, θα τη βελτιώνουμε. Έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή, κι όσο μπορούμε να πλησιάζουμε στην αποδεκτή εικόνα θα την κάνουμε. Στο δικαστήριο φαντάζομαι θα τη δούμε με την μάσκα. Δεν ειναι πληγές αυτές που έχει είναι ουλές. Η μάσκα έχει θεραπευτικό σκοπό. Βοηθά στο να μη φουσκώνουν αυτές οι ουλές. Πρέπει να τη φοραεί, υποθέτω θα τη φοράει και στο δικαστήριο», τόνισε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις