Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι στη Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήταν ικανή για όλα» η Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι στη Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήταν ικανή για όλα» η Έφη Κακαράντζουλα

Ο ξάδερφος της Έφης Κακαράντζουλα, η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 και σήμερα (21.10.2021) ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδεχόμενο δόλο, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA. 

«Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Γιατί την έβλεπες καθημερινά ήταν μέσα στην τρελή χαρά, κανονική δηλαδή όπως ήταν. Πολύ ψύχραιμη… Με το που έμαθα ότι έχει γίνει αυτό το περιστατικό, αυτό έλεγα, πόσο ίδια ήταν. Δεν είχε αλλάξει καθόλου», σημειώνει για την περίοδο μετά την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Δεν το πίστευα ότι θα ήταν τόσο σκληρή. Δηλαδή και στις καταθέσεις και σε αυτά που δε ζήταγε συγγνώμη μου έκανε τρομερή εντύπωση και νομίζω ότι μπορεί να μην έχει μετανιώσει κιόλας», συμπληρώνει και την χαρακτηρίζει πρόσωπο ικανό για όλα.

«Ικανή για όλα ήταν. Πήγε έριξε το βιτριόλι στην άλλη την κοπέλα. Για όλα ήταν ικανή. Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω».

Σχετικά με τους γονείς της, δήλωσε:  «Οι γονείς της τι να πούνε; Έχουν πάθει σοκ οι άνθρωποι. Ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους. Ο αδελφός της έχει πάθει κατάθλιψη. Έχει κλειστεί στον εαυτό του. Δε μιλάει. Έχει πάθει σοκ».

Ακούστε όσα είπε στο “Live News”

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις