Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτή είναι η χαρτορίχτρα που επηρέαζε την Έφη

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτή είναι η χαρτορίχτρα που επηρέαζε την Έφη

Το… παρελθόν της χαρτορίχτρας, την οποία εμπιστευόταν η 36χρονη Έφη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020, αποκάλυψε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA. 

Όπως προέκυψε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τα ηχητικά ντοκουμέντα, η δράστις εμπιστευόταν σε μια σχεδόν 90χρονη τα προσωπικά της, την πλήρωνε για να της δίνει συμβουλές και να της αποκαλύπτει τα… μελλούμενα μέσα από τα χαρτιά.

Σύμφωνα με το Mega, η χαρτορίχτρα έχει βεβαρημένο παρελθόν, αφού το 2000 είχε συλληφθεί για απάτες, ύστερα από καταγγελίες πολιτών, από τους οποίους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα προβλέψεις για τη ζωή τους.

Η 67χρονη τότε -88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Η ίδια τότε αρνήθηκε πως ζήτησε χρήματα για να λύσει μάγια, όπως ανέφεραν οι καταγγελίες. «Εγώ είμαι μέντιουμ. Προβλέπω το μέλλον, δεν λύνω μάγια. Έχω πολλούς πελάτες που με εμπιστεύονται χρόνια. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και πρόσωπα υψηλά ιστάμενα. Αν τους εξαπατούσα, όπως λένε, σίγουρα κάποιοι θα με είχαν λιντσάρει», είχε δηλώσει.

Έτσι, δεν έμεινε στη φυλακή και εδώ και 40 χρόνια συνεχίζει τη δράση της, η οποία προφανώς της αποφέρει κέρδη. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις