Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα ζητήσω τη βίαιη προσαγωγή του αν δεν έρθει για κατάθεση ο 40χρονος»

Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ολο και περισσότερες είναι οι μαρτυρίες για το ενδεχόμενο δεύτερης επίθεσης εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο την ώρα που παραμένει άφαντος ο 40χρονος με τον οποίο είχε εμμονή η 36χρονη και φέρεται να είναι το «Μήλον της Έριδος».

Ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, ο Νίκος Αλεξανδρής, τόνισε πως εάν ο άνδρας δεν εμφανιστεί, «θα ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του».

«Nα γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star,.

Ο 40χρονος έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το παρόν και στις δυο συνεδριάσεις.

Επισκέψεις αγνώστων στο νοσοκομείο μετά την επίθεση

Στο νοσοκομείο τις ημέρες της νοσηλείας της Ιωάννας είχε σημάνει συναγερμός, καθώς υπήρχαν «περίεργες επισκέψεις» αγνώστων ατόμων που ήθελαν να την δουν, όπως αποκάλυψε η ίδια στην κατάθεση της στο δικαστήριο. Ποιοι ήταν οι «μυστηριώδεις» επισκέπτες και τι σχέση είχαν με τη δράστιδα;

«Πληροφορήθηκα ότι κάποιος άγνωστος προσπάθησε να την επισκεφθεί και αυτό ήταν πριν τη σύλληψη της δράστιδος. Τελικά το άγνωστο άτομο δεν κατάφερε να την επισκεφθεί επειδή έγινε αντιληπτό και δεν την άφησαν, ήταν εκτός λίστας. Από εκείνη τη μέρα μας σταματούσαν στην πύλη και επικοινωνούσαν με την οικογένεια της Ιωάννας, έπρεπε να δώσει το οκ και ξανά να ελεγχθούν τα στοιχεία μας στην είσοδο», ανέφερε στο δικαστήριο ο διευθυντής της εταιρίας που δούλευε η Ιωάννα.

Έψαχνε δηλητήριο στο διαδίκτυο

Να σημειωθεί πως οι αρχές είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κατηγορούμενη ετοίμαζε μια δεύτερη επίθεση, αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο.

Η 36χρονη από την επόμενη ημέρα της επίθεσης και για 16 ημέρες έψαχνε στο διαδίκτυο δηλητήρια, όπως στρυχνίνη και υδροκυάνιο, ατροπίνη, πώς μπορεί να προκληθεί έμφραγμα, ανακοπή καρδιάς και θανατηφόρα ένεση.

Η Ιωάννα φοβάται για τη ζωή της, καθώς πιστεύει ότι θα θέλει να την αποτελειώσει όταν βγει από τη φυλακή.

Όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των 40 περίπου μαρτύρων και από τις δύο πλευρές θα απολογηθεί   η κατηγορούμενη, ώστε να δώσει απαντήσεις κυρίως στην Ιωάννα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις