Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα της Ιωάννας στο «Live News» ένα χρόνο μετά

Ένα χρόνο ακριβώς μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την 35χρονη Έφη, η Ιωάννα συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της και να αποδεχτεί τη νέα ζωή της.    

Η 34χρονη δηλώνει αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ότι συνεχίζει να πονά, όμως, βρίσκει τη δύναμη να το αντιμετωπίσει, χάρις στο κύμα αγάπης και συμπαράστασης του οποίου έγινε αποδέκτης.

«Ένα χρόνο μετά την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή όπως την ήξερα, στέκομαι πιο δυνατή χάρη στην αγάπη της οικογένειάς μου και αυτή του κόσμου, που με βοηθά να ξεπερνώ τον πόνο που βιώνω. Ειλικρινά, δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση και την ανθρωπιά σας. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς όλους εσάς στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Μιλώντας στην εκπομπή, η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριασίου, σημειώνει ότι η άτυχη κοπέλα θα πρέπει να ζει το υπόλοιπο της ζωής της με συγκεκριμένο τρόπο.

«Απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα και ιδιαίτερη προστασία. Η Ιωάννα έναν χρόνο μετά έχει παλέψει για τη ζωή της, έχει υποστεί 8 χειρουργεία και βγήκε νικήτρια».

Η κα Καλοφώνου τόνισε ότι έχει προοπτικές και για επιπλέον χειρουργεία στο μέλλον ώστε να βελτιώσει όσο είναι δυνατόν την εμφάνισή της, ωστόσο «θα φέρει πάντα τα σημάδια από αυτήν την επίθεση και σωματικά και ψυχικά».

«Σκοπός μας είναι να μπορέσει η Ιωάννα να ζήσει, όχι απλά να είναι ζωντανή, αλλά να είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας», κατέληξε η κα Καλοφώνου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 24
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων