Ελλάδα

Επίθεση πιτ μπουλ σε 11χρονο στην Αρτέμιδα: «Το πρόσωπο του παιδιού έχει παραμορφωθεί» λέει στο newsit.gr ο πατριός

«Με παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα μου με κλάματα και μου λέει “βοήθεια, το παιδί”. Έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του”», αναφέρει, μιλώντας στο newsit.gr, ο πατριός του 11χρονου αγοριού που δέχτηκε την επίθεση από ένα πιτ μπουλ το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (26.10.2023) στην Αρτέμιδα.

Ο σύντροφος της μητέρας του άτυχου παιδιού που δέχτηκε την άγρια επίθεση από το πιτ μπουλ στην Αρτέμιδα το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου περιγράφει στο newsit.gr το σκηνικό που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για το αγοράκι τους.

«Ήταν το παιδί μου και έκανε βόλτες με το ποδήλατο, όπως κάθε μέρα στην αλάνα. Πάει ο μικρός στη μητέρα του με αίματα. Με παίρνει μετά τηλέφωνο η γυναίκα μου με κλάματα “βοήθεια, το παιδί”.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, «κάλεσα το ασθενοφόρο, αλλά το ασθενοφόρο δεν ήρθε. Ήρθα γρήγορα εγώ από την δουλειά μου το πήρα και το πήγα στο κέντρο υγείας στα Σπάτα. Από τα Σπάτα κάλεσαν το ασθενοφόρο και πήγε το παιδί στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, μετά την επέμβαση που έκανε είναι καλύτερα και προσπαθεί, τόσο ίδιος όσο και οι γονείς του να συνέλθουν.

Μάλιστα, μας περιγράφει τα όσα τους είπαν οι γιατροί από την πρώτη στιγμή που το αγοράκι τους μεταφέρθηκε στο «Αγλαΐα Κυριακού»:

«Μιλήσαμε με την γιατρό, μάς είπε ότι είναι επικίνδυνο γιατί τρύπησε το δόντι το κρανίο του παιδιού όπως φάνηκε μετά από εξετάσεις που έκαναν. Η εγχείρηση κράτησε τρεις ώρες. Το παιδί χειρουργήθηκε στο κεφάλι, στο αυτί, έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του, και έχει τραύματα και στα δύο του πόδια. Ο γιατρός τώρα λέει ότι είναι καλά, αλλά το παιδί μου πέρασε πολύ δύσκολα, πόναγε πάρα πολύ».

artemida

artemida

Ο πατριός του παιδιού υποστηρίζει, μιλώντας στο newsit.gr, ότι «δεν το είχαμε δει αυτό το σκυλί. Λένε στην γειτονιά ότι το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης ελεύθερο, αλλά τώρα μετά το συμβάν το έχουν κλείσει μέσα. Όταν έκανε την εγχείρηση το παιδί, εγώ επέστρεψα στη γειτονιά και είδα το σκυλί μέσα στη μάντρα και γαύγιζε με τα αίματα στο στόμα του. Αλλά δεν το πείραξα το σκυλί. Έτρεξα πάλι νοσοκομείο και μετά κάναμε την μήνυση στην αστυνομία», καταλήγει ο πατριός και σύντροφος της μητέρας του 11χρονου αγοριού.

ARTEMIDAPITBULL ARAXNI

Μιλώντας, νωρίτερα, στο newsit.gr για την υπόθεση με την επίθεση του σκύλου, ο ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είναι ο πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων του άτυχου παιδιού, δήλωσε:

«Ως πληρεξούσιος δικηγόρος του ζευγαριού που το ανήλικο τέκνο τους, 11χρονος, δέχτηκε θανάσιμη επίθεση από λυσσασμένο σκύλο, που δυστυχώς ο ιδιοκτήτης του το είχε αφήσει ελεύθερο και κόντεψε να το κατασπαράξει, έχω να δηλώσω πως θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη για να αποδοθεί το δίκαιο».

Οι δηλώσεις του κ. Θεοδωρόπουλου:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Βασιλόπιτα «γίγας» 10 τόνων και 100 μέτρων στο Περιστέρι - «Αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα η πιο γλυκιά στον κόσμο»
Πολίτες από το Περιστέρι και τις γύρω περιοχές καταφθάνουν στο σημείο, περιμένοντας να δοκιμάσουν το γλυκό που ετοίμασαν με μεράκι δεκάδες βιοτέχνες αρτοποιοί
Περιστέρι
Αποκαλύψεις για τη σύντροφο του 60χρονου γιου της Ελένης Παπαδοπούλου που κρίθηκε προφυλακιστέος - «Σκέψου να φύγεις από τη χώρα»
Το λάθος που «έκαψε» τον 60χρονο, το μήνυμα που του είχε στείλει η σύντροφός του μετά τον θάνατο της 87χρονης και η σοκαριστική συμπεριφορά του
Ελένη Παπαδοπούλου
Στη φυλακή ο 60χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για την δολοφονία της στο Κολωνάκι το 2022
Ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου, φέρεται να χορήγησε ηρεμιστικά χάπια στην υπερήλικη μητέρα του, να τη σκότωσε προκαλώντας της ασφυξία και ακολούθως να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα του Κολωνακίου
Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου 5