Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση στην Ακρόπολη: Πήρε εξιτήριο ο 18χρονος – «Προσπαθώ να συνέλθω»

Επίθεση στην Ακρόπολη: Πήρε εξιτήριο ο 18χρονος – «Προσπαθώ να συνέλθω»
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

«Ήταν πολύ δυνατά τα μαχαιρώματα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα ώσπου να γίνω τελείως καλά» λέει στο newsit.gr ο 18χρονος, που δέχτηκε επίθεση στην Ακρόπολη από δύο 17χρονους και σήμερα (1/5) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας, ο άτυχος 18χρονος θα συνεχίσει, όπως λέει, τη φαρμακευτική αγωγή από το σπίτι του και θα προσπαθήσει να ξεχάσει την άγρια επίθεση που δέχτηκε την μεγάλη Δευτέρα (17/4) στην περιοχή της Ακρόπολης.

«Προσπαθώ να συνέλθω. Έχω λίγη δυσκολία στο περπάτημα, έχω μερικούς πόνους αλλά αυτά είναι φυσιολογικά» λέει ο 18χρονος στο newsit.gr.

Και προσθέτει ότι «έχουμε πολύ “δρόμο” ακόμα στο σπίτι. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, δεν είναι όπως στις αρχές που ήμουν στο νοσοκομείο».

Ακόμα οι πληγές αλλά και οι μνήμες είναι νωπές για τον νεαρό άντρα. «Είμαι καλύτερα αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, γιατί ήταν πολύ δυνατά τα μαχαιρώματα» συμπληρώνει.

Το newsit.gr επικοινώνησε και με την μητέρα του 18χρονου που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, καθώς από τύχη δεν έχασε το παιδί της και τώρα το βλέπει να βρίσκεται σε τρωτή θέση εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων -δύο μαχαιριές στο λαιμό και την κοιλιά- που του προκάλεσαν οι δυο 17χρονοι με στόχο να τον ληστέψουν.

«Βγήκαμε, πήρε εξιτήριο, είναι καλύτερα δόξα τω Θεώ. Είναι ταλαιπωρημένος, θέλει να πάει στο σπίτι του, να ηρεμήσει».

Ο 18χρονος θα συνεχίσει να παίρνει όλα τα φάρμακα που του έχουν συστήσει οι γιατροί. Ο νεαρός πήρε εξιτήριο πριν λίγη ώρα και βρισκόταν με την μητέρα του στο αυτοκίνητο.

«Θα έχουμε “πορεία” και στο σπίτι, μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Τώρα ψάχνω να βρω ανοιχτό φαρμακείο. Μας έχουν δώσει αντιπηκτικά, κάποια φάρμακα για το στομάχι, φυσικά θα τον παρακολουθούν οι γιατροί, θα πηγαίνουμε στο νοσοκομείο. Δεν άντεχε άλλο στο νοσοκομείο και μας έδωσαν οι γιατροί το πράσινο φως να φύγουμε. Είναι πολύ μεγάλο όλο αυτό» καταλήγει η μητέρα του 18χρονου, μιλώντας στο newsit.gr για την περιπέτεια δίχως τέλος για τον γιο της μετά την επίθεση που δέχτηκε την Δευτέρα του Πάσχα στην Ακρόπολη.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις