Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση στην Αργυρούπολη: «Πιστεύω το παιδί μου – Βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή» (video)

Επίθεση στην Αργυρούπολη: «Πιστεύω το παιδί μου – Βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή» (video)

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την επίθεση στην Αργυρούπολη. Την άποψη του γιου της περιγράφει η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στο αιματηρό περιστατικό σε βάρος ενός 17χρονου.

Μιλώντας για την επίθεση στην Αργυρούπολη η μητέρα του 16χρονου κατηγορούμενου είπε στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο πως το παιδί της βρέθηκε σε «λάθος τόπο την λάθος στιγμή».

Για την επίθεση σε έναν 15χρονο και στον 17χρονο τον οποίο μαχαίρωσαν, κατηγορούνται τρεις ανήλικοι.

Η μητέρα του ενός καταθέτει τη δική της εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν:
«Με το που άρχισαν τα μπουνίδια εγώ σηκώθηκα και έφυγα μαμά, μου είπε. Ξέρω ότι έχω ένα αξιολάτρευτο παιδί, ένα πολύ συνεσταλμένο παιδί, ένα παιδάκι που κάνει όνειρα για τη ζωή του. Είναι πολύ καλός αθλητής, είναι πολύ καλό παιδί. Ξέρω με τί αρχές τον έχω μεγαλώσει και εγώ και ο πατέρας του είμαστε δίπλα του. Δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην τους λείψει απολύτως τίποτα και στα τρία μου τα παιδιά», λέει στο Live News h μητέρα του 16χρονου κατηγορούμενου.

Επίθεση στην Αργυρούπολη: Μαχαιριά στην καρωτίδα

Και οι τρεις νεαροί που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, αρνούνται ότι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, μια ομάδα νεαρών πλησίασε τα δύο αγόρια, άρπαξαν από τον έναν το κινητό του τηλέφωνο και τον μαχαίρωσαν στην καρωτίδα, ευτυχώς, ελαφρά.

Βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο αλλά δεν έλαβε μέρος στην συμπλοκή, ισχυρίζεται μέσω του συνηγόρου του, 16χρονος κατηγορούμενος.

Η μητέρα του 16χρονου παρουσιάζεται απολύτως βεβαία για τη μη εμπλοκή του γιου της.

Click4more: Επίθεση στην Αργυρούπολη: Τι λέει η μητέρα του 16χρονου που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε συνομήλικό του (vid)

«Πιστεύω το δικό μου το παιδί και κανέναν άλλον. Έχουν δραματοποιήσει τα πράγματα τόσο πολύ, χωρίς να φταίει το δικό μου παιδί το παρουσιάζουν λες και είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πώς θέλετε να είναι; Σε τι ψυχολογική κατάσταση θέλετε να είναι; Είχε πάει για ψώνια το παιδί. Βρέθηκε τη λάθος στιγμή και στο λάθος τόπο. Γνωρίζω πολύ καλά το παιδί μου και πιστεύω ό,τι μου λέει το παιδί μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι τρεις κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν αύριο ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Επίθεση στην Αργυρούπολη: Νέες αποκαλύψεις για τη συμμορία των ανηλίκων

Η Ελληνική Αστυνομία έχει καταλήξει αρχικά στο ότι οι δράστες δεν είχαν κάποιο κίνητρο, ενώ όσα έγιναν, έγιναν στο πλαίσιο μιας «διαμάχης» μεταξύ διαφορετικών γειτονιών.

Σε φωτογραφία που εντόπισαν οι αρχές στα social media των εμπλεκομένων στην υπόθεση, και συγκεκριμένα σε προφίλ ενός συλληφθέντα, εμφανίζεται ολόκληρη η συμμορία.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο: 

 

πηγή: MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις