Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του γ.γ. της Βουλής – Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα

Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του γ.γ. της Βουλής – Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα
Twitter

Στόχος μελών του Ρουβίκωνα έγινε το σπίτι του Γενικού Γραμματέα της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (7.7.2022) πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της περίφραξης γύρω από το σπίτι του κ. Μυλώνάκη.

Ο κ. Μυλωνάκης έγραψε στο twitter για την επίθεση του Ρουβίκωνα, αναρτώντας παράλληλα και φωτογραφίες από το σπίτι: «Η Ελευθερία, η Δημοκρατία, οι Θεσμοί δεν εκβιάζονται, δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται».

Ο πρόεδρος της Βούλης, Κώστας Τασούλας καταδίκασε τη στοχοποίηση του Γιώργου Μυλωνάκη υπογραμμίζοντας τα εξής: «Στις πρόσφατες, απόλυτα καταδικαστέες επιθέσεις που γίνονται σε σπίτια βουλευτών, προστέθηκε και η επίθεση, εξίσου καταδικαστέα, στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα της Βουλής από τον “Ρουβίκωνα”. Ύπουλα, μέσα στο σκοτάδι, με άνανδρο στόχο σπίτια και οικογένειες, δεν πετυχαίνουν τίποτα άλλο παρά μόνο τη διαρκή αποδοκιμασία και καταδίκη τους από την ελληνική κοινωνία, την ίδια στιγμή που κατάδικοι ή υπόδικοι, στο φως όμως της ημέρας, αντιμετωπίζονται και θα αντιμετωπίζονται από τη Δικαιοσύνη».

Ανακοίνωση της ΝΔ 

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γ. Μυλωνάκη, και καλεί όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο».

«Κανέναν δεν πτοούν, κανέναν δεν εκφοβίζουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τις μπογιές και τα τρικάκια τους», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις